Apartamentele noi în sectorul 2 din București: cât de mult contează zona în care locuiești?

Bucureștiul este un oraș plin de viață și de oportunități, la fel ca orice capitală. Îți oferă sute de locuri în care să ieși cu prietenii și familia, să îți faci cumpărăturile sau să te relaxezi în timpul liber. Totodată, este un mediu care atrage profesioniști din întreaga parte de sud a țării, datorită ofertei bogate de joburi. Totuși, ca să te poți bucura de toate aceste avantaje, este important să ții cont de un aspect esențial: zona în care locuiești.

La prima vedere, cât timp ai un apartament în capitală sau la periferia sa, ai acces la viața vibrantă a orașului. Realitatea este însă alta: traficul intens al Bucureștiului poate reprezenta o piedică dacă nu alegi cu grijă complexul în care decizi să te muți. Descoperă în continuare de ce merită să locuiești într-un complex din sectorul 2, cum ar fi Vivenda Residencias.

Citește și: Cum planifici o investiție. Apartamente noi de vânzare în sectorul 2 din București

Apartamente noi în sectorul 2 din București, cu acces rapid la metrou

Dacă străbați frecvent străzile capitalei, știi cât de mult timp poți pierde în trafic, mai ales la orele de vârf. De altfel, pe tot parcursul zilei trebuie să îți calculezi foarte bine traseul, pentru a te asigura că ajungi la timp la serviciu, la grădinița copiilor sau la o întâlnire cu prietenii. Din fericire, metroul salvează situația și te poate ajuta să călătorești rapid și fără stres atunci când ai nevoie. În plus, gândește-te la faptul că în anii următori ți-ai putea schimba locul de muncă sau compania la care lucrezi s-ar muta în alt sediu, din alt sector: într-o astfel de situație, flexibilitatea oferită de metrou poate fi salvatoare.

Când locuiești în Vivenda Residencias, complexul rezidențial cu apartamente noi din sectorul 2, ajungi în doar câteva minute de mers pe jos la stațiile de metrou, tramvai sau autobuz. Astfel, ai întotdeauna o alternativă la mersul cu mașina și te poți deplasa rapid către orice zonă a Bucureștiului.

Citește și: Apartamente de vânzare la metrou, în sectorul 2, București

Proximitate față de centrul orașului

Centrul capitalei reprezintă o atracție importantă pentru mulți bucureșteni. Aici găsești instituții culturale precum Teatrul Național, Opera Română, Muzeul Național de Istorie, dar și numeroase restaurante, puburi sau cluburi. În cazul în care locuiești în afara Bucureștiului sau la periferie, îți poate fi dificil să-ți faci planuri, știind cât de mult timp pierzi pe drum.

Din fericire, din Vivenda Residencias ajungi ușor în centru, fie că mergi cu metroul, cu mașina personală sau cu un taxi. Astfel, nu mai trebuie să renunți la piesa de teatru pe care îți dorești de mult timp să o vezi sau la o seară de dans cu prietenii, în inima capitalei.

Citește și: De ce merită să achiziționezi apartamente noi în București

Parcuri și zone verzi în vecinătatea blocurilor de apartamente noi din sectorul 2, București

Atunci când trăiești într-un oraș ca Bucureștiul, simți deseori nevoia să evadezi în natură și să te îndepărtezi de zgomotul traficului. Fie că îți dorești să faci o plimbare cu familia, să te relaxezi cu o carte la umbra copacilor sau să te menții în formă cu o oră de jogging, un parc aflat în apropierea casei este neprețuit.

Blocurile de apartamente noi Vivenda Residencias din sectorul 2 al Bucureștiului sunt situate astfel încât să îți ofere acces facil la unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei. Dacă alegi un apartament în Vivenda Residencias, vei fi aproape de parcurile IOR – Titan și Morarilor, așa că vei avea oricând ocazia să te bucuri de natură, liniște și aer curat.

Supermarketuri și malluri în sectorul 2, în apropierea apartamentelor noi Vivenda Residencias

Poate părea un detaliu la care nu te gândești în primă instanță atunci când îți achiziționezi un apartament, însă odată ce te-ai mutat în noua locuință, cu siguranță vrei să te bucuri de tot confortul unei vieți moderne. De exemplu, când vrei să mergi la cinema, la un spațiu de joacă pentru cei mici sau la magazinele de haine preferate, nu-i așa că este mult mai simplu dacă le ai pe toate în apropiere? De ce ai pierde cel puțin două ore dus-întors în trafic pentru a face shopping, a ieși la o cafea sau a merge cu copiii la film?

Blocurile din Vivenda Residencias îți oferă acces rapid la supermarketuri și malluri cunoscute din capitală, cum ar fi Park Lake sau Mega Mall. Cumpărăturile și distracția îți sunt astfel mereu la îndemână.

Iar pentru că spuneam că din această zonă a sectorului 2 poți ajunge ușor la multe puncte de interes, merită să amintim că Vivenda Residencias este aproape și de Arena Națională, locul unde te poți bucura de evenimente sportive sau concerte. Tot din punct de vedere al localizării, din cartier vei ajunge fără probleme și la Autostrada Soarelui, astfel încât să ai un avantaj în fața altor șoferi atunci când decizi să pleci în concediu sau într-un weekend de distracție la mare.

Dacă te interesează apartamentele cu 2, 3 sau 4 camere din sectorul 2 al Bucureștiului, în Vivenda Residencias vei găsi cu siguranță locuința potrivită gusturilor și nevoilor tale. Vrei să te convingi și să obții mai multe detalii? Programează o vizionare și vino să descoperi zona și structura apartamentelor.

Află mai multe:
Apartament nou de la dezvoltator, în București

Apartament în bloc nou în București

Apartamente cu 4 camere – avantaje