Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

  1. Acasa
  2. /
  3. Hotel Cismigiu

Hotel Cișmigiu

VIVA LA HISTORIA!

Situat în centrul orașului București, pe Bd. Regina Elisabeta nr. 38, Hotelul Cișmigiu 4* are peste un secol vechime și un milion de povești de spus. Este mai mult decât „doar un loc unde vii să stai”, este un refugiu unde clienții regăsesc confortul, siguranța și comoditatea de acasă, este un reper în sine printre hotelurile din București.

 

A fost în special aprecierea firmei Hercesa pentru arhitectura românească de calitate cea care a determinat ca prima achiziție a grupului Hercesa în România să fie tocmai această clădire frumoasă de patrimoniu, aflată în paragină la momentul achiziției, dar căreia compania noastră i-a redat strălucirea de altă dată, îmbinând în designul său moștenirea culturală cu noutatea, arhitectura Art Nouveau cu stilul contemporan.

 

La ora actuală, în urma procesului de restaurare, Hotelul Cișmigiu dispune de 60 de apartamente complet utilate și decorate modern, cu suprafețe de până la  55 m², cu o frumoasă priveliște asupra centrului vechi al orașului și asupra Bd. Regina Elisabeta. De asemenea, clădirea Hotelului Cișmigiu găzduiește și faimoasa berărie Gambrinus, Institutul Cultural Spaniol Cervantes, renumita librărie Humanitas, precum și restaurantul cu terasă Bistro Cismigiu, situat la ultimul etaj (etajul 6) al clădirii și operat de aceeași companie ca și restaurantele de succes Stadio, Social 1 și Nor din București.

 

Pentru o ambianță fantastică și o călătorie pe poteca amintirilor, nu ezita să ne vizitezi! 

Localizare

Bd. Regina Elisabeta, nr. 38, sector 5, 050017, București, România

Galerie foto