Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

De ce Hercesa?

  1. Acasa
  2. /
  3. Despre Hercesa
  4. /
  5. De ce Hercesa?

Principalele noastre avantaje

EXPERIENȚĂ

Am dezvoltat și predat la nivel mondial peste 28.000 de apartamente.

ANGAJAMENTE RESPECTATE

În cei peste 40 de ani de prezenţă pe piaţa imobiliară, am respectat întotdeauna termenele de finalizare și angajamentele pe care ni le-am asumat față de clienți, de a oferi cel mai bun produs, de cea mai bună calitate și la cel mai bun preţ.

ADAPTABILITATE

Ascultăm în permanență piața locală, pentru a veni în întâmpinarea dorințelor și necesităților clienților noștri.

CASAS / CON / SENTIDO

Din pasiune pentru calitate, creăm apartamente care beneficiază de spații luminoase, eficiente, funcționale, moderne; un mod ideal pentru clienții Hercesa de a-și întemeia un cămin primitor.

SUPERVIZARE ȘI CONTROL

Echipa noastră este compusă din profesioniști cu experienţă, ceea ce ne permite să realizăm o supervizare exhaustivă în toate fazele de execuţie a proiectelor noastre.

OPTIMIZAREA SPAȚIILOR

Acordăm o atenție deosebită modului de compartimentare a apartamentelor, astfel încât spațiile să poată fi folosite la maxim.

SIGURANȚĂ

Folosim numai tehnologii şi metode de lucru verificate, care conferă siguranţă apartamentelor realizate sub marca Hercesa.

CALITATE

Apartamentele noastre sunt realizate cu materiale de cea mai bună calitate, provenind de la furnizori ce se bucură de o bună reputație și au un istoric verificat.

COMUNITATE

Construim cu grijă față de mediu, față de vecini și comunitate, iar faptul că suntem o companie globală, cu un ritm susținut de creștere, ne ajută să împletim dezvoltarea companiei cu beneficiile către societate.

PREZENȚĂ GLOBALĂ

Din 1975, Hercesa s-a dezvoltat în domeniul imobiliar, pe segmentul rezidențial și industrial. Portofoliul actual este localizat în Spania, Portugalia, România, Bulgaria, Cehia, Maroc, Ecuador, Mexic și Panama.