Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

  1. Acasa
  2. /
  3. Vivenda Residencias

Vivenda Residencias

Vii vesel acasă!!

Ansamblul rezidențial de blocuri noi Vivenda Residencias din București este un proiect imobiliar inovator situat în sectorul 2, la câteva minute de mers cu mașina de centrul capitalei, ce se bucură de toate avantajele unei vieți urbane.

 

Amplasat în zona IOR – Titan, ansamblul rezidențial Vivenda este extrem de bine localizat din punctul de vedere al mijloacelor de transport în comun. Astfel, în imediata apropiere a complexului se găsește stația de metrou Costin Georgian, precum și mai multe stații de tramvai sau autobuz. De asemenea proiectul de apartamente noi Vivenda Residencias este amplasat aproape de piețe, școli și grădinițe, spitale, mari centre comerciale cum ar fi Complexul Cora Pantelimon (în care se găsesc magazine precum BricoDepot și Mobexpert), Mega Mall și Park Lake, și zone de agrement cum sunt Arena Națională și parcurile Morarilor și IOR – Titan.

 

Toate aceste facilități garantează o excelentă calitate a vieții tuturor celor care aleg să locuiască în ansamblul rezidențial din sectorul 2, Vivenda by Hercesa.

Apartamente

Ansamblul rezidențial de blocuri noi Vivenda Residencias București cuprinde în faza de proiect 1.400 de apartamente noi, din care până în prezent au fost finalizate  peste 800 de apartamente, iar alte 176 de locuințe se află în curs de execuție și vor fi finalizate în cursul anului 2022.

 

Primul bloc din noua etapă de dezvoltare a complexului Vivenda din București (blocul G1) are termen de finalizare la sfârșitul lunii mai 2022 și cuprinde 88 de apartamente noi- garsoniere și 2 camere care au fost pre-contractate aproape în integralitate.

 

Cel de-al doilea bloc din această etapă de dezvoltare (blocul F1) are termen de finalizare în decembrie 2022 și cuprinde 88 de apartamente noi, atât garsoniere și apartamente cu 2 camere, cu suprafețe utile totale între 41,75 mp și 58,70 mp, și prețuri începând de la 63.516 € + TVA, cât și apartamente de 4 camere cu o suprafață utilă totală generoasă de 108mp, respectiv 113 mp. Apartamentele dispun de compartimentări și orientări diverse și au fost proiectate în așa fel încât să te bucuri de o cât mai bună organizare a spațiului, pentru a te simți cu adevărat în largul tău acasă.

 

Cel de-al treilea bloc și ultimul din această etapă de dezvoltare (blocul M) va avea termen de finalizare în 2023 și va cuprinde garsoniere noi, apartamente cu 2 camere noi și apartamente cu 4 camere noi. Proiectul este la acest moment în curs de definitivare. De asemenea Hercesa pregătește lansarea și a blocului L, situat în imediata apropiere a supermarketului Lidl, cu un concept exclusivist special, care va dispune de apartamente noi de 3 camere și de apartamente noi de 4 camere. Proiectul este în curs de definitivare.

Localizare

ZONA ARENEI NATIONALE – BD. BASARABIA – ZONA TITAN

Blog

Află noutăți din proiectul Vivenda

la ce etaj sa cumparam apartament

Deși criteriile după care te ghidezi atunci când achiziționezi un apartament sunt în general prețul…

pasi-cumparare-apartament-vivenda-residencias

Te-ai decis să te muți în locuința visurilor tale și iei în calcul achiziționarea unui apartament în…

garsoniera-sau-apartament-2-camere

Atunci când nu ai o familie numeroasă sau dorești să te muți singur, te orientezi în general…