Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

Avantaje Proiect

Toate facilitățile vieții urbane

Situat la câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului, Vivenda Residencias te răsfață cu toate avantajele unui cartier modern și cosmopolit.Parcurile, școlile, grădinițele și marile centre comerciale sunt foarte ușor accesibile, printr-o simplă plimbare.

Alege să locuiești în complexul nostru și îți garantăm că te vei simți aproape ca într-o vacanță!

Vivenda Residencias – Vii vesel acasă!

Alege Vivenda pentru că

LOCALIZARE EXCELENTĂ

Proiectul Vivenda Residencias se bucură de o localizare excelentă: la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul orașului, într-o zonă liniștită care oferă confort și relaxare. In plus, toate mijloacele de transport în comun: metrou, tramvai, autobuz, se găsesc în imediata vecinătate a proiectului nostru.

TOATE FACILITĂȚILE VIEȚII URBANE

Ansamblul rezidențial Vivenda Residencias se bucură de toate facilitățile vieții urbane. Proiectul este situat în apropierea parcurilor Morarilor, IOR, Național, iar numeroase școli, grădinițe, spitale, piețe, mari centre comerciale și supermarketuri cum ar fi Mega Mall, Cora Pantelimon, Park Lake, Auchan, Mega Image, LIDL, se află în imediata sa vecinătate.

COMUNITATE

În proiectul Vivenda Residencias am creat deja o comunitate de peste 665 de familii, iar clienții noștri sunt mulțumiți de calitatea apartamentelor și de serviciile noastre și ne recomandă în continuare.

STANDARDE SUPERIOARE DE CALITATE

Apartamentele din Faza IV sunt construite cu materiale și finisaje de cea mai bună calitate, printre care: încălzire în pardoseală, tămplărie PVC cu sticlă termoizolantă cu 3 foi de sticlă si cameră dublă și obiectele sanitare din gama Ideal Standard, Gala sau similare.

SPAȚII VERZI ȘI LOCURI DE JOACĂ

În ansamblul nostru rezidențial vei beneficia pentru fiecare fază în parte, de peste 400 mp de spații verzi, zone de relaxare și locuri de joacă pentru copii, ce completează armonios proiectul nostru și asigură o excelentă calitate a vieții.

LOCURI DE PARCARE ȘI SPAȚII DE DEPOZITARE

În Proiectul Vivenda Residencias beneficiezi de locuri de parcare subterane și supraterane și de boxe de depozitare. În felul acesta poți uita de grija găsirii în fiecare zi a unui loc de parcare, totul pentru confortul tău și al familiei tale.

MODALITATE DE PLATĂ ACCESIBILĂ

Îți oferim o modalitate de plată accesibilă, cu eșalonarea avansului de doar 15% în rate lunare pe durata construcției. În plus, obținerea unui credit ipotecar va fi mai ușor de obținut pentru clienții Hercesa prin intermediul brokerilor noștri de credite colaboratori și a băncilor noastre partenere.

PERSONALIZARE INCLUSĂ ÎN PREȚ

În Vivenda îți poți personaliza apartamentul, alegând varianta preferată de finisaje (parchet, uși interioare, vopsea lavabilă și ceramică băi) dintr-o gamă de materiale prestabilite. De asemenea, poți alege și o serie de servicii adiționale, contra cost: preinstalare sau instalare sistem de aer condiționat multisplit, montare dulapuri încastrate, achiziționare mobilier baie etc.

SERVICIILE PRE ȘI POST-VÂNZARE

Echipa Hercesa îți stă la dispoziție pe parcursul întregului proces de achiziție, oferind consiliere și asistență cu privire la viitoarea ta locuință, iar prin serviciile de postvânzare vei avea garanția calității apartamentului, inclusiv după finalizarea procedurii de achiziție.