Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

Hercesa in lume

  1. Acasa
  2. /
  3. Despre Hercesa
  4. /
  5. Hercesa in lume

Aventura internațională a firmei noastre a început chiar în România

Hercesa și-a extins activitatea în afara granițelor Spaniei în anul 2004. Aventura internațională a firmei noastre a început chiar în România, prin achiziționarea clădirii de patrimoniu a Hotelului Cișmigiu, urmată de achiziționarea mai multor terenuri, în vederea dezvoltării de proiecte imobiliare rezidențiale însumând peste 5.100 de apartamente. Pentru acest moment, precum și pentru multe altele, România a ocupat de la început un loc foarte special în preocupările noastre și am acordat întodeauna o importanță deosebită proiectelor noastre imobiliare din această țară.

HERCESA, PREZENȚĂ PE TREI CONTINENTE

După România, Hercesa și-a extins activitatea și în alte țări din Europa și din lume. La ora actuală, Hercesa este prezentă în Spania, Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, Bulgaria, Cehia şi, bineînțeles, România, unde deține un portofoliu important de proiecte imobiliare în curs de dezvoltare.

Pe plan internațional, obiectivul Hercesa este să transfere modelele de business pe care le-a creat și perfecționat în Spania, în timpul îndelungatei sale activități, adaptându-le însă la specificul fiecăreia dintre țările în care s-a extins. Pentru acest motiv, Hercesa urmărește să își adapteze produsele la cerințele și necesitățile particulare ale clienților din fiecare țară, astfel încât să poată oferi, în orice moment, produsul cel mai potrivit și de calitate.

ECHIPA HERCESA INTERNATIONAL

Echipa de specialiști ai lui Hercesa International coordonează și supervizează activitatea companiei Hercesa pe plan internațional, cu suportul și consilierea celor peste 300 de profesioniști ai firmei noastre din Spania.

Echipa Hercesa International este gestionată de specialiști proprii, cu experiență extinsă în plan tehnic, financiar și de business, pentru că înțelegem că formarea și specializarea propriului personal garantează întotdeauna controlul asupra operațiunilor și succesul în respectarea obiectivelor asumate.

Juan José Cercadillo Calvo

Juan José Cercadillo Calvo

Președinte Consiliu de Administrație – Hercesa International
Alejandro Solano Gallego

Alejandro Solano Gallego

Director General – Hercesa International
Eva M. Arranz Hernandez

Eva M. Arranz Hernandez

Director Financiar – Hercesa International
Fernando Lopez Garcia

Fernando Lopez Garcia

Director Tehnic- Hercesa International

PROIECTE HERCESA IN LUME

SPANIA

La ora actuală Hercesa este prezentă în Comunitățile Madrid, Valencia, Castilla și Leon, Castilla-La Mancha, Andalucía și Cataluña.

ALCALA EL VISO

GUADALAJARA LA ESTRELLA

GUADALAJARA SIERRA NEVADA

MADRID AROYO DE LA GAVIA

MÁLAGA LAS OLAS

MÁLAGA NAVARRO LEDESMA

MIRAMADRID – PARACUELLOS DE JARAMA (MADRID)

EL VISO
VILLALBILLA (MADRID)

DIAGONAL 160– BARCELONA.

DOÑA JULIA– MÁLAGA

PUERTA CENTRO – CIUDAD DEL TRANSPORTE

Europa și Africa

Portugalia, Bulgaria și Republica Cehă reprezintă celelalte țări din Europa, pe lângă România, unde grupul Hercesa a acumulat experiență și s-a impus ca un punct de referință în domeniul imobiliar.

America Latină

HABITARÉA TOWERS

AMBAR TOWERS

HABITÁREA HOMES

ALTERRA TOWERS

AURA

CIUDAD JARDÍN