Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

  1. Acasa
  2. /
  3. Pentru viitor

Pentru viitor

Ghencea Residencias

01

Complexul rezidențial Ghencea Residencias, dezvoltat în parteneriat de Hercesa pe Bd. Ghencea, este format la ora actuală, în fază de proiect, din 3.500 de apartamente cu 1 până la 4 dormitoare, cu locuințe la parter și duplex-uri cu terase.

 

Proiectul dispune de spații verzi, locuri de joacă pentru copii și zone de agrement, locuri de parcare și boxe de depozitare, precum și de zone și spații comerciale cu multiple facilități.

 

Apartamentele sunt grupate potrivit proiectului actual în blocuri-turn de diferite înălțimi, astfel concepute și distribuite pentru a crea un mediu urban liniștit, relaxant și confortabil.

Mircea Voda

02

Imobilul deținut de compania noastră este situat în centrul orașului București, la intersecția dintre Străzile Mircea Vodă și Căuzași, la câteva minute de mers pe jos de Piața Unirii.

 

Planurile actuale de dezvoltare ale firmei Hercesa constau în construirea și promovarea unui hotel de 4 stele cu un regim de înălțime de 4S+P+12E care să deservească, între altele, noul pol de birouri construite sau care urmează să se construiască în zona Pieței Unirii.