Finisaje si Personalizare

  1. Acasa
  2. /
  3. Stellaris Residencias
  4. /
  5. Finisaje si Personalizare

Finisaje | Personalizează-ți apartamentul fără costuri suplimentare

Stellaris Residencias Logo

Pentru apartamentele noi din ansamblul rezidențial Stellaris, din Drumul Taberei, îți oferim posibilitatea de a opta pentru unul din cele 3 modele de parchet, 3 culori de vopsea lavabilă, 3 culori pentru ușile de interior și 2 modele de ceramică pentru grupurile sanitare, toate acestea de aceeași calitate și fără costuri suplimentare.

Parchet

STEJAR VINTAGE

STEJAR RUSTIC

STEJAR GRI

Vopsea lavabilă

Uși interior

STEJAR NATUR

NUC

ALB

Ceramică băi

Varianta I baie

HARMONIE WHITE

HARMONIE BEIGE

Varianta II baie

WHITE SATIN

FOREST SOUL BEIGE

* Finisajele menţionate sunt valabile pentru Faza a IV-a. Tonurile de culoare pot varia datorita calitatii fotografiei. Aceste culori sunt pur orientative.

PERSONALIZARE CONTRA COST

În Stellaris Residencias poți începe procesul de amenajare a locuinței tale încă din timpul perioadei de execuție, alegând din opțiunile de personalizare contra cost a apartamentelor oferite de Hercesa. Nu va fi un proces ușor, vei avea multe decizii de luat. Nu vei fi însă singur/ă.

Vom parcurge acest drum împreună. Vom selecta împreună acele opțiuni care sunt cele mai potrivite pentru tine, iar echipa Hercesa îți va sta la dispoziție să te îndrume și să te consilieze în acest proces de personalizare.

PARAVANE DE STICLĂ | CABINE DE DUȘ | CĂZI DE BAIE

Evită stropii de apă incomozi care, în plus, ar putea duce și la producerea de accidente în baie.
Pentru un confort sporit și o mai mare siguranță, alege soluția de izolare a spațiului de duș cu modelul de paravan de sticlă oferit de Hercesa. Eficient, sigur și elegant, pentru comoditatea ta și a familiei tale.

OGLINZI BAIE

Alege una dintre opțiunile de oglinzi oferite de Hercesa (de 60 x 90 mm sau de 80 x 100 mm) și eficientizează procesul de amenajare a locuinței tale.

MOBILIER BAIE

O piesă de mobilier clasică, elegantă și cu o bună capacitate de depozitare.
Realizată din materiale rezistente și de calitate. O opțiune atractivă și eficientă pentru baia ta.

Aer Condiționat Multisplit – Instalare

Sistemul de aer condiționat este fără îndoială unul dintre cei mai buni aliați ai noștri pentru a combate temperaturile ridicate de vară. Poate rezulta fundamental în acele zile sufocante în care te refugiezi în propria casă, în propria ta oază de răcoare și relaxare.

 

Optând pentru preinstalarea/instalarea aerului condiționat încă de pe perioada construcției, eviți disconfortul și deranjul pe care le-ar presupune lucrările de montare a aparatelor de aer condiționat după finalizarea locuinței tale (cum ar fi spargerea pereților sau a tavanelor).

 

În plus, prin sistemul de aer condiționat multisplit, vei avea o singură unitate de aer condiționat exterioară, indiferent de numărul de aparate de aer condiționat interioare pentru care vei opta. În felul acesta vei putea optimiza spațiul de pe balcon, evitând ocuparea acestuia cu multiple aparate de aer condiționat; totul pentru un grad sporit de confort și relaxare.

Aer Condiționat Multisplit – Preinstalare

Preinstalarea sistemului de aer condiționat constă în instalarea conductelor pentru distribuția freonului și conductelor de evacuare a condensului încorporate în peretii de compartimentare, pentru conectarea unităților exterioare și interioare.

DULAPURI ÎNCASTRATE

În combinație și armonizare cu ușile interioare, dulapurile încastrate oferite de Hercesa contribuie la omogenizarea spațiului și la crearea unui decor aerisit și elegant.
Modelele de dulap oferite de Hercesa sunt realizate cu materiale de calitate și finisate elegant cu mânere discrete și funcționale.

SERTARE ADIȚIONALE

Ai nevoie de mai multă organizare și compartimentare în spațiile tale de depozitare? Completează dulapurile cu sertarele modulare pe care ți le dorești și alege modul de distribuire al acestora, conform nevoilor tale.
Model: Unitate de sertar suplimentară dimensionată în conformitate cu dimensiunea modulată a dulapului, în varianta de culoare care te avantajează.

INSTALARE SPOTURI LED

PRIZE DE VOCE ȘI DATE RJ45

MONTAJ PRIZE SUPLIMENTARE

Spoturile LED prezintă o rezistență tehnică mare, au un timp de aprindere mai mic de 0,5 secunde și asigură constanța culorii de iluminare.

 

Spoturile LED au o durată de viață mai mare de 50.000 de ore și oferă o economie de energie semnificativă.