Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

Cariere

  1. Acasa
  2. /
  3. Cariere

Hercesa este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de pe piața din România. În activitatea noastră, unul din moto-urile după care ne ghidăm poate fi rezumat cu ”Pasiune Imobiliară”. Pentru că punem pasiune în ceea ce facem, ne implicăm întru totul în proiectele noastre imobiliare și ne place că putem livra clienților noștri apartamentele lor mult visate.

 

Suntem o echipă de peste 300 de profesionisti motivați și entuziaști care lucrează atât în birourile centrale Hercesa din Guadalajara-Spania, cât și în birourile locale ale firmei noastre de pe teritoriul Spaniei și din lume, într-un mediu de lucru pozitiv, care asigură stabilitate profesională și posibilitatea de a dezvolta o carieră.

 

Dacă ești o persoană pro activă care își dorește să își dezvolte o carieră solidă, alătură-te echipei Hercesa!!!.