Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

Despre Hercesa

  1. Acasa
  2. /
  3. Despre Hercesa

Hercesa, mai mult de 45 de ani de experiență în domeniul imobiliar

Hercesa și-a început activitatea în anul 1975 în Spania, prin dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare în sectoarele rezidenţial, industrial și de servicii preponderent în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. Începând cu acel moment și până în prezent, în cei peste 45 de ani de experiență în domeniul imobiliar, Hercesa a dezvoltat și predat peste 28.000 de apartamente, în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria sau Cehia.

POLIVALENȚĂ ÎN DOMENIUL IMOBILIAR

Deși Hercesa este cunoscută în special pentru proiectele sale rezidențiale, în lunga sa activitate, Hercesa a dezvoltat și numeroase proiecte în sectorul imobiliar industrial, comercial și de servicii. Hercesa gestionează milioane de metri pătrati de teren în zone industriale și construiește și promovează centre comerciale, parcuri industriale şi logistice, clădiri de birouri, hoteluri şi aparthoteluri. Nu în ultimul rând, Hercesa gestionează și numeroase clădiri de locuinţe în regim de închiriere, apartamente turistice şi spaţii comerciale.

Hercesa, un punct de referință

În lunga sa activitate, Hercesa s-a transformat într-un punct de referință datorită politicii sale orientate către client și bazată pe principiul de a oferi cel mai bun produs, de cea mai bună calitate, și la cel mai bun preț.

Hercesa realizează gestiunea integrală a proiectelor sale, garantând astfel calitatea fiecaruia dintre ele. Echipa companiei noastre este compusă din profesionisti cu experienţă, ceea ce îi permite să realizeze o supervizare exhaustivă în toate fazele de execuţie a proiectelor sale, de la cumpărarea şi gestionarea urbanistică a terenurilor, trecând prin faza de realizare a proiectului arhitectural şi până la finalizarea clădirilor şi predarea lor către clienţi. Toate aceste aspecte i-au câştigat firmei noastre o binemeritată apreciere din partea clienţilor Hercesa pentru respectarea angajamentelor asumate și calitatea serviciilor oferite.