Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

Garsoniere noi de vânzare în București

Garsoniere spațioase și luminoase în blocuri noi, în București

Garsonierele noi de vânzare din complexul rezidențial Vivenda Residencias București
au o suprafață generoasă în zona de zi și o bucătărie spațioasă prevăzută cu ventilație naturală. Forma pătrată a camerei oferă multiple posibilități de amenajare, iar spațiul de dormit e despărțit de living, astfel încât să poată fi mascat fără probleme atunci când primești vizite. Holul poate acomoda cu ușurință un dressing.

Garsoniere în bloc nou în București – calitate și prețuri avantajoase

În blocurile noi vivenda residencias bucurești găsești apartamentul dorit!

Fiecare bloc din faza nouă de dezvoltare a ansamblului rezidențial Vivenda București din sectorul 2, aflat în prezent la comercializare cuprinde 22 de garsoniere cu prețuri începând de la 71.700 EUR plus TVA. Apartamentele și garsonierele de vânzare din blocurile noi Vivenda Residencias București sunt construite cu materiale de calitate, dispun de o bună compartimentare și de finisaje atent executate și au fost proiectate într-o manieră eficientă și echilibrată, pentru a crea spații optime și luminoase, adaptate nevoilor oricărei persoane.

GARSONIERA | S

Suprafata utila totala – 41.75 mp

-Zona de zi: 26.75 mp
-Bucatarie: 6.90 mp
-Baie: 4.00 mp
-Balcon: 4.10 mp

Preț de la: 73.700 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

*Ultimele 3 unități!!

    (actualizare… august 2022)

**Această tipologie are orientarea sud și există în blocul G1 și F1. Poziționarea balconului nu variază.

garsoniera noua de vanzare, complex rezidential Vivenda, Bucuresti
garsoniere de vanzare in blocuri noi, Vivenda Bucuresti

GARSONIERA | N

Suprafata utila totala – 41.75 mp

-Zona de zi: 26.75 mp
-Bucatarie: 6.90 mp
-Baie: 4.00 mp
-Balcon: 4.10 mp

Preț de la: 71.700 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

**Această tipologie are orientarea nord și există în blocul F1 și M. Poziționarea balconului nu variază.

Garsoniere noi de vânzare în București, sector 2 – zona Titan – IOR

Toate facilitățile vieții urbane în garsonierele noi – Vivenda București!

Ansamblul blocuri noi din București, sectorul 2 – Vivenda Residencias este situat în sectorul 2 al capitalei și dispune de garsoniere noi ce pot fi achiziționate de la dezvoltator. Proiectul Vivenda București de blocuri noi cu garsoniere de vânzare beneficiază de acces controlat, de spații verzi și locuri de joacă pentru copii, de locuri de parcare subterane și supraterane și de boxe de depozitate, iar infrastructura întregului complex a fost proiectată până la nivel de detaliu. Astfel, toate blocurile noi de garsoniere și apartamente din Vivenda București  beneficiază de facilitățile vieții urbane.

Localizare excelentă – garsoniere noi în București, sector 2

Strada Baia de Aramă 1, București, sector 2

 

Garsonierele noi de vânzare din București, ansamblul rezidențial Vivenda Residencias, se bucură de o localizare excelentă. Garsonierele sunt situate aproape de stația de metrou Costin Georgian, la doar câteva minute de centrul orașului, într-o zonă liniștită care oferă confort și relaxare. În imediata vecinătate a proiectului se află parcurile IOR, Morarilor, Arena Națională, precum și numeroase școli, grădinițe, spitale, piețe, mari centre comerciale și supermarketuri.

Infografii

Așa ar putea arăta și casa ta!

*Infografiile sunt facute exclusiv pentru a crea o imagine mai concreta cu privire la posibilitatile de amenajare a apartamentului. Piesele de mobilier si decoratiunile incluse in infografii au exclusiv un scop orientativ si de design si nu sunt incluse in dotarile apartamentelor.