Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

Apartamente 2 camere București – ce avantaje ai în complexul rezidențial Vivenda

  1. Acasa
  2. /
  3. Apartamente noi în București – dezvoltator Hercesa
  4. /
  5. Apartamente noi 2 camere
  6. /
  7. Apartamente 2 camere București – ce avantaje ai în complexul rezidențial Vivenda

Apartamente noi cu 2 camere în zona Titan București

Vrei să achiziționezi un apartament cu 2 camere în București? Vivenda Residencias este complexul de blocuri noi din zona Titan, care poate deveni locul pe care îl numești acasă. Bine poziționat și compus din blocuri moderne și rezistente, care îți oferă tot confortul de care ai nevoie, cartierul prezintă toate avantajele pe care ți le-ai putea dori.

Apartamente cu 2 camere de vânzare în București, de la un dezvoltator de încredere

Hercesa are o lungă experiență, atât în România, cât și în afara țării. În întreaga noastră activitate, am construit peste  20.000 de apartamente și am creat, în fiecare complex realizat, o adevărată comunitate. În plus, pentru că punem încrederea pe primul loc, ne-am respectat întotdeauna angajamentele asumate  cu privire la data de finalizare a execuției,  acesta fiind și unul din motivele pentru care clienții ne recomandă cu căldură în continuare.

Localizare excelentă și accesibilă – apartamente cu 2 camere în București

Proiectul Vivenda Residencias București este foarte bine localizat și dispune de toate facilitățile necesare unei vieți urbane într-o capitală europeană. Proiectul se află aproape de malluri precum Park Lake și Mega Mall, de Arena Națională și de Ikea Pallady și la doarcâteva minute de mers pe jos de stația de metrou Costin Georgian și de multiple stații de tramvai și de autobuz. În plus, ieșirea către litoral îți este și ea foarte ușor accesibilă.

Blocuri noi cu apartamente de 2 camere – calitate și grijă la detalii

Folosim numai materiale de primă calitate, lucrăm cu cea mai mare atenție și nu lăsăm defecte neremediate pe care să ai neplăcerea să le descoperi după achiziționarea locuinței. În plus, prin serviciul de post vânzare, te asigurăm că dacă se întâmplă totuși să apară vreo problemă pe perioada de garanție, te vom ajuta să o rezolvi cu operativitate. 

 

De asemenea, apartamentele noi de 2 camere de vânzare din blocurile noi Vivenda București  pot fi personalizate, pentru că  îți punem la dispoziție o  serie de opțiuni de finisaje, din care să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Nu în ultimul rând, spațiile din apartamentele complexului Vivenda sunt  bine optimizate, pentru ca tu să te bucuri din plin de locuința în care vei trăi..

 

Pe lângă toate aceste avantaje, îți oferim și posibilitatea de a achiziționa un loc de parcare și o boxă de depozitare, pentru ca viața ta în Vivenda Residencias să fie una cu adevărat confortabilă.

 

Alege apartamentul potrivit pentru tine: