Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

Blocuri noi în București, sectorul 2 – complexul Vivenda Residencias

 1. Acasa
 2. /
 3. Vivenda Residencias
 4. /
 5. Blocuri noi în București, sectorul 2

Apartamente și garsoniere de vânzare în blocurile noi M, F1 si L

Blocurile noi de apartamente și garsoniere Vivenda Residencias se bucură de o localizare excelentă, în sectorul 2 din București, zona Titan – Bd. Barasabia – Morarilor. Complexul rezidențial este situat la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului și oferă acces facil la mijloacele de transport în comun: stația de metrou Costin Georgian și stațiile autobuz și tramvai sunt la doar câteva minute distanță. 

 

Oferta de apartamente de vânzare în blocurile noi Vivenda București este variată, astfel că poți alege o garsonieră spațioasă, un apartament de 2 camere bine compartimentat sau poți să alegi un apartament cu 3 sau cu 4 camere, dacă ai o familie mai mare.

 

Atunci când alegi să locuiești într-un apartament în complexul rezidențial de blocuri noi Vivenda Residencias București, alegi în primul rând o locuință în care calitatea primează. 

 

Complexul rezidențial de blocuri noi Vivenda Residencias București este construit cu atenție la detalii și materiale alese cu grijă. Dezvoltatorul imobiliar Hercesa are în portofoliul său peste 800 de apartamente construite iar fiecare bloc este realizat cu materiale și finisaje de cea mai bună calitate, cum ar fi încălzirea în pardoseală sau obiectele sanitare de tip Ideal Standard sau Gala.

Bloc nou M – Vivenda Residencias București

Oferte – vânzare apartamente și garsoniere în blocuri noi, în sectorul 2, Titan

În blocul M, cu data finalizării estimată în iunie 2023, sunt următoarele tipuri de apartamente și garsoniere de vânzare:

 

 

Bloc nou F1 – Vivenda Residencias

Apartamente și garsoniere de vânzare în blocuri noi – București, sectorul 2, Titan

În blocul nou F1 din sectorul 2 din București sunt disponibile la vânzare aceste tipologii de garsoniere și apartamente:

 

Bloc nou L – Vivenda Residencias

Apartamente și garsoniere de vânzare în București, sectorul 2, Titan

În blocul nou L sunt disponibile la vânzare apartamente de 3 si 4 camere, cu 2 apartamente pe etaj. Blocul nou L din complexul Vivenda București are termen de finalizare luna Mai 2024. Tipologii de apartamente:

 • apartamente cu 4 camere – tipologii:
  – tip T3, cu 3 dormitoare; orientare NV-SV; terasă generoasă de 15 mp;
  – tip T3’, cu 3 dormitoare; orientare NE-SE; terasă generoasă de 15 mp.

 • apartamente cu 3 camere – tipologii:
  – tip T2.A, cu 2 dormitoare, orientare S-N, cu terasă generoasă de 12 mp;
  – tip T2.B, cu 2 dormitoare, orientare S-N, cu terasă generoasă de 12 mp.

Blocurile noi din complexul Vivenda Residencias București se bucură de toate facilitățile vieții urbane. Sunt situate în apropierea parcurilor Morarilor, IOR, Parcul Național, iar în imediata vecinătate se află școli, spitale, piețe și centre comerciale, precum cum sunt Mega Mall, Cora Pantelimon, Park Lake, Auchan, Mega Image, LIDL.

 

Alege să achiziționezi o garsonieră sau un apartament cu 2, 3 sau 4 camere în complexul de blocuri noi din sectorul 2 București și vei avea garanția unui cămin confortabil și modern, bine consolidat. În ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias București, beneficiezi de locuri de parcare subterane și supraterane și de boxe de depozitare. 

 

Vrei mai multe detalii despre apartamentele de vânzare în blocurile noi Vivenda Residencias București?

 

Contactează-ne la 0785 372 372 / (021) 410 10 10  |  office_buc@hercesa.com