Apartamente noi în București – dezvoltator Hercesa

  1. Acasa
  2. /
  3. Apartamente noi în București – dezvoltator Hercesa

Apartamente noi de vânzare în București – alege zona în care vrei să locuiești

Ești pe cale să îți cumperi un apartament nou în București, direct de la dezvoltator, însă nu te poți decide asupra cartierului rezidențial pe care să-l alegi? Dezvoltatorul Hercesa are în portofoliul său de proiecte imobiliare rezidențiale în București 2 ansambluri de blocuri noi, moderne și amplasate în sectorul 2 – Titan și în sectorul 6 – Ghencea.

Apartamente cu 2 camere în București de vânzare

Apartamentele de 2 camere din blocurile noi proiectul Vivenda Residencias – Titan și Stellaris Residencias – Ghencea dispun de o foarte bună compartimentare și îți pun la dispoziție tot spațiul de care ai putea avea nevoie. Livingul spațios este împărțit cu grijă, pentru a oferi atât o zonă de luat masa, cât și destul loc de recreere. 

Apartamentele sunt bine compartimentate, cu suprafețe vitrate mari și spații ample, fără constrângeri în mobilarea acestora. 

Apartamente cu 3 camere în București de vânzare

În blocurile noi din ansamblurile Vivenda Residencias – Titan și Stellaris Residencias – Ghencea, dezvoltate de Hercesa în București, găsiți apartamente cu 3 camere de vânzare, spațioase și confortabile.

 

Apartamentele cu 3 camere de vânzare în blocurile noi din sectorul 2 și din sectorul 6, București, dispun de următoarele caracteristici:

– structura blocurilor este de tip beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale;

– fundația blocurilor este de tip radier general;

– grosimea pereților exteriori este de 30 de cm.

 

Tâmplăria exterioară a apartamentelor din blocurile noi Vivenda Residencias – Titan și Stellaris Residencias – Ghencea este din PVC bicolor cu 5 camere si  sticlă termoizolantă, iar tâmplăria interioară cuprinde uși cu foi de ușă pline, lise, finisate cu materiale de primă calitate.

Apartamente cu 4 camere în București de vânzare

Bucură-te de confort la superlativ în apartamentele cu 4 camere din blocurile noi Vivenda Residencias – Titan, sectorul 2 și Stellaris Residencias – Ghencea, sectorul 6 din București.

 

Apartamentele cu 4 camere din oferta de apartamente noi de vânzare dezoltate de Hercesa sunt foarte spațioase, luminoase și dispun de  toate facilitățile necesare unui stil de viață modern.

 

Flexibilitatea finisajelor este un avantaj în plus, pentru că ai posibilitatea să îți personalizezi apartamentul alegând una din opțiunile de finisaje (parchet, uși, culoare vopsea și ceramică băi) puse la dispoziție de dezvoltator, pentru a-ți asigura și mai mult confort.

Apartamente tip studio de vânzare în București

Descoperă opțiunile de apartament tip studio din noul bloc D Vivenda Residencias – Titan și bucură-te de avantajele traiului într-un ansamblu rezidențial modern și primitor.

Garsoniere noi de vânzare în București

Garsonierele de vânzare din blocurile noi Vivenda Residencias București au o suprafață generoasă în zona de zi și o bucătărie spațioasă prevăzută cu ventilație naturală. Forma pătrată a camerei oferă multiple posibilități de amenajare, iar spațiul de dormit e despărțit de living, astfel încât să poată fi mascat fără probleme atunci când primești vizite. Holul poate acomoda cu ușurință un dressing.

Apartamente de vânzare în București – garsoniere și apartamente noi cu 2, 3 și 4 camere

Fie că ești în căutare de garsoniere noi de vânzare, apartamente noi cu 2, cu 3 sau cu 4 camere disponibile la vânzare în București, în mod cert vrei ca viitoarea ta locuință să fie construită cu materiale de calitate, să fie spațioasă și foarte bine compartimentată.

 

Pe lângă durabilitatea materialelor folosite, garsonierele și apartamentele noi din ansamblurile de blocuri noi Vivenda Residencias – Titan, sectorul 2 și Stellaris Residencias – Ghencea, sectorul 6 din București oferă multe alte avantaje.