Apartamente cu 4 camere – avantaje

 

Ce avantaje ai atunci când cumperi un apartament de patru camere în complexul Vivenda Residencias?

Un apartament de patru camere, spațios și confortabil, este soluția ideală pentru o familie cu copii, care își dorește tot confortul oferit de o zonă urbană.

Dacă apartamentul de vânzare este și la metrou, într-un bloc nou și într-o zonă bună a Bucureștiului, așa cum este zona Titan, acesta va fi cu siguranță o investiție de viitor pentru tine și familia ta. Un spațiu elegant și confortabil în care fiecare membru va avea suficient loc pentru toate activitățile zilnice.

Numărul apartamentelor de vânzare cu 4 camere în cartierul Titan sau în apropiere nu este foarte mare. Unul dintre dezvoltatorii care are în ofertă acest tip de apartamente cu o suprafață generoasă este Hercesa, în complexul rezidențial Vivenda.

Ai mai jos doar zece dintre avantajele pe care le vei avea atunci când te muți în acest complex rezidențial de prestigiu.

1. O suprafață generoasă și spațiu suficient pentru fiecare membru al familiei
Într-o casă, avem nevoie de spațiu pentru relaxare și somn, pentru gătit și servit masa, pentru lecții sau lucrul de acasă, dar și pentru lucrurile noastre sau diverse hobby-uri personale. Un apartament de patru camere în Hercesa ți le va oferi cu siguranță pe toate. În plus, compartimentarea este gândită atent de specialiștii noștri, pentru a se potrivi exigențelor unei familii moderne.

2. Flexibilitatea amenajării
Unul dintre avantajele apartamentelor noi din Vivenda Residencias București este flexibilitatea amenajărilor. Astfel, îți poți personaliza locuința așa cum dorești, având posibilitatea de a alege una dintre opțiunile dezvoltatorului pentru finisaje. Poți personaliza în acest fel parchetul, ușile, culoarea vopselei sau ceramică băii. Îți pui în acest fel amprenta personală asupra locuinței tale și te bucuri de confort la superlativ.

3. Un preț avantajos pentru zona și facilitățile oferite
Vivenda Residencias, complexul rezidențial din București, sector 2, are apartamente de patru camere la prețuri avantajoase, cu un raport excelent între facilități, confort și preț. Cere o ofertă direct de pe site sau programează o vizionare pentru toate detaliile.

4. Modalități flexibile de plată
Bugetul este primul la care ne gândim atunci când cumpărăm un apartament, indiferent de tipul acesteia. Vom putea oare să ne încadrăm cu banii? Plătim cash sau prin credit ipotecar? Există posibilitatea ratelor la dezvoltator?

Achiziționând un apartament în complexul Vivenda Residencias, ai modalități flexibile de plată, pentru a alege ce ți se potrivește cel mai bine. Poți opta pentru eșalonarea unui avans la dezvoltator de 15% în rate lunare pe durata construcției. Iar dacă mergi pe varianta creditului ipotecar, acesta va fi mai ușor de obținut prin intermediul brokerilor de credite colaboratori și a băncilor partenere Hercesa.

5. Localizare excelentă
În blocurile noi Vivenda Residencias te bucuri de o zonă excelentă. Ești într-o zonă liniștită, dar rămâi aproape de zonele de interes ale orașului. Ai în apropiere parcuri, așa cum este Parcul IOR / Titan sau cel de la Arena Națională și ai stația de metrou Costin Georgian în imediata apropiere.

6. Un spațiu luminos și confortabil, cu toate facilitățile unui stil de viață modern
Apartamentele au fost special gândite pentru a fi luminoase și confortabile, adaptate unui stil de viață modern. Ai două balcoane, ferestre largi la fiecare încăpere și o poziționare avantajoasă pentru fiecare din apartamentele noastre.

Apartamentele de patru camere din complexul rezidențial Vivenda, din sectorul 2 al Bucureștiului sunt orientate către sud-est și se bucură de lumina soarelui pe tot parcursul zilei. În plus, nu ai nicio clădire în față, pentru a te putea relaxa în liniște într-unul dintre balcoanele locuinței tale.

7. O comunitate prietenoasă, asemeni ție
Trăiesc mai bine de 650 de familii în complexul rezidențial Vivenda Residencias, București, o comunitate prietenoasă, mulțumită de calitatea apartamentelor și serviciilor din complex. Ai șanse mari să îți faci prieteni, iar micuții tăi vor găsi cu siguranță companie în spațiile de joacă special amenajate.

8. Spații verzi și locuri de joacă pentru cei mici
Spațiile verzi și locurile de joacă pentru micuți completează facilitățile oferite de complexul rezidențial Vivenda Residencias. Fiecare fază a proiectului adaugă peste 400 mp de spații verzi, zone de relaxare și locuri de joacă pentru copii. Totul pentru confortul și bucuria micuților locatari și ai părinților lor.

9. Locuri de parcare
Dacă ai locuit într-una din zonele aglomerate ale Capitalei și nu ai avut un loc de parcare, știi deja cât de prețios este acesta. Poți uita de grija locului de parcare, pentru că în Vivenda ai posibilitatea achiziționării unui loc de parcare subteran sau suprateran.

10. Suficiente spații de depozitare
Depozitarea este mereu o problemă, chiar și atunci când stai într-un apartament de patru camere. În ansamblul Vivenda Residencias te vei bucura de spații suficiente în camere pentru dulapuri și alte zone de depozitare în camere sau în cele doua balcoane generoase. Iar dacă tot nu îți ajunge spațiul, poți achiziționa una dintre boxele de la subsol.

Suntem siguri că toate aceste facilități te vor ajuta să te simți confortabil în noua ta casă atunci când achiziționezi un apartament de patru camere în complexul Vivenda.