Apartament în bloc nou în București

 

Ești în căutarea unui apartament într-un bloc nou în București? Alege complexul Vivenda Residencias, din apropierea Parcului IOR

Te-ai hotărât să cumperi un apartament în zona Titan – Balta Albă – Parcul IOR? Ești înclinat către alegerea unui apartament într-un complex rezidențial nou din această zonă a Bucureștiului, pentru toate facilitățile oferite de această zonă?

Faci o alegere bună optând pentru unul dintre apartamentele noi din apropierea Parcului IOR. Este una dintre cele mai apreciate zone din București, fiind o zonă verde, liniștită, oferind locuitorilor săi toate facilitățile unui trai urban confortabil.

Alegând un apartament de vânzare în zona Balta Albă – Titan, vei fi nu doar aproape de unul dintre cele mai mari și mai frumoase parcuri bucureștene, ci și la doi pași de Mall-ul Park Lake, de complexul comercial Titan, unde îți poți face cumpărăturile la branduri cunoscute – mai multe hypermarket-uri, magazine de mobilă sau bricolaj, dar și de jucării sau articole pentru casă fiind reprezentate aici.

În plus, este o zonă liniștită, cu multe părculețe și locuri de joacă pentru copii, cu școli, grădinițe și centre medicale.

De ce să îți cumperi apartament într-un bloc nou?

Din ce în ce mai multe persoane preferă să achiziționeze un apartament într-un bloc nou. Ai mai mult spațiu și mai bine compartimentat și mai potrivit vieții contemporane, în primul rând. Oricâte modificări vei aduce unui apartament vechi, acesta va ajunge rareori să reflecte un stil de viață modern, dinamic. Pur și simplu nu a fost proiectat pentru acest stil de viață.

Băile sunt în general mai mari în apartamentele noi, geamurile au suprafețe generoase și compartimentarea lasă suficient spațiu liber pentru a nu avea senzația de înghesuială, chiar și în cazul suprafețelor mai mici. Un arhitect a gândit lucrurile așa, având în vedere nevoile noastre de astăzi. Nu vei reuși să obții toate acestea într-un apartament vechi, pentru că acesta nu a fost gândit așa.

Confortul locativ mai mare nu este însă singurul avantaj al unui apartament într-un bloc nou. Aici te poți muta în câteva zile, odată ce ai mobila și lucrurile personale. Nu trebuie să îl zugrăvești, redecorezi, nu trebuie să schimbi instalațiile electrice sau cele sanitare. Toate acestea înseamnă consum de timp și energie, dar și buget suplimentar pentru tine.

Comunitatea, oamenii care locuiesc în preajma ta sunt un alt motiv pentru care ai putea prefera un apartament nou. Dacă alegi un apartament de vânzare într-un complex rezidențial din București ai toate șansele unor vecini asemeni ție.

Dezavantajul recunoscut al blocurilor noi – amplasarea lor departe de centrul orașului, în zone îndepărtate și greu accesibile a fost în multe cazuri depășit. Există acum dezvoltatori care au reușit să achiziționeze terenuri în zone foarte bune, de unde poți ajunge rapid în centrul orașului și oferind numeroase facilități locatarilor.

Este cazul complexului rezidențial din București Vivenda, foarte convenabil poziționat, în zona Titan – Morarilor. De aici ajungi în centru cu ușurință, fiind la doi pași de metrou sau de stațiile de autobuz sau troleibuz.

În plus, complexul se află aproape de Parcul IOR și de Parcul Morarilor, dar și de Arena Națională. Mall-urile Park Lake și Mega Mall sunt și ele în imediata apropiere. Ai în apropiere piețe, școli și grădinițe, spitale – adică tot ceea ce ai nevoie pentru o viață confortabilă și liniștită.

Avantajele unui apartament în complexul rezidențial Vivenda Residencias

Te bucuri de numeroase avantaje atunci când alegi un apartament în blocurile noi Vivenda București. Primul este poziționarea foarte bună și accesul rapid la numeroase punct de interes.

În plus, aici trăiesc deja peste 650 de familii, o comunitate frumoasă și încântată de facilitățile complexului. Materialele și finisajele de care vei beneficia sunt de cea mai bună calitate în complex. Ai tâmplărie PVC cu sticlă termoizolantă cu 3 foi de sticlă si cameră dublă sau obiecte sanitare din gama Ideal Standard, Gala sau similare.

Numeroase locuri de relaxare și locuri de joacă pentru copii îți stau la dispoziție și ai locuri de parcare și posibilitatea de a achiziționa o boxă de depozitare. Poți alege în acest moment între garsoniere și apartamente cu două sau patru camere, cu numeroase variante de prețuri, în care suntem siguri că te vei încadra și tu.

Te așteptăm la o vizionare în Vivenda Residencias – vei face un prim pas către achiziția noii tale locuințe!