De ce să investești într-un apartament nou cu 4 camere în București

Dacă ți-ar plăcea să te muți într-un nou apartament în București, alături de familia ta, îți recomandăm să investești în apartamente cu 4 camere, situate în blocurile noi din sectorul 2, în Titan.
În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva motive pentru care aceasta ar fi cea mai bună investiție și cum să profiți de cea mai avantajoasă ofertă de pe piață.

Compartimentarea utilă a spațiului

Din punct de vedere financiar, dacă ai planuri mari de viitor, ideal ar fi să alegi de la început un apartament mai spațios de 4 camere. Astfel, în cazul în care îți dorești să îți întemeiezi o familie numeroasă, vei avea nevoie de camere dedicate pentru copii, de spații de joacă și de multe alte spații și facilități adiționale. Iar toate aceste nevoi vor fi greu de adresat în apartamentele mai mici, cum ar fi apartamentele cu 1 sau cu 2 camere.

În plus, suprafața generoasă și compartimentarea interioară a unui apartament cu 4 camere îți dau oportunitatea de a împărți spațiul în mai multe zone și de a acomoda mai multe persoane într-o singură locație. În felul acesta ți se va crea tot confortul necesar pentru oricare dintre planurile tale, fie că intenționezi să locuiești doar cu partenerul de viață și îți dorești să ai mai mult spațiu pentru petrecerea timpului liber sau pentru munca de acasă, fie că intenționezi să locuiești cu familia extinsă (părinți, copii, frați, bunici) și ai nevoie de spațiu suplimentar pentru acomodarea tuturor membrilor familiei tale.

De asemenea, dacă îți doreai de mult să ai suficient spațiu pentru a-ți exersa mișcările de dans, pentru a cânta la tobe sau pentru a-ți amenaja un mini-atelier de pictură, acum ai ocazia ideală. Un apartament spațios, bine compartimentat și izolat, îți va permite să te desfășori în voie și să te ocupi de hobby-urile tale.

Faci parte dintr-o comunitate unită

Dacă alegi un apartament cu 4 camere în complexul Vivenda Residencias, vei putea conviețui în liniște și pace alături de ceilalți locatari. În complexul Vivenda locuiesc în prezent peste 800 de familii, iar în timp s-a creat o comunitate frumoasă, compusă din oameni tineri cu preocupări și valori similare. Astfel, comunicarea este facilă între membrii comunității, există sprijin între vecini și un sentiment plăcut de apartenență la grup.

În plus, dacă ai copii, locurile de joacă din perimetrul complexului le oferă celor mici ocazia de a-și face prieteni și de a interacționa cu cei de vârsta lor. Iar în timp ce juniorii se distrează de minune, se ivește și un bun prilej de socializare și conexiune între părinți.

Și, cu toate că existența unei comunități armonioase nu este neapărat principalul aspect de luat în calcul în alegerea unui apartament, este cu siguranță un avantaj important dacă îți dorești un trai confortabil și plăcut alături de vecinii tăi.

Citește și: Avantajele unui apartament de 4 camere în blocurile noi din București

Te afli aproape de centrul Bucureștiului

Complexul de blocuri noi Vivenda Residencias este situat în sectorul 2, în Titan, într-o zonă excelentă pentru cupluri și familii. În apropiere se află mall-uri, magazine, farmacii, parcuri, școli, grădinițe și nu numai.

De asemenea, dacă alegi să locuiești în complexul de blocuri noi Vivenda București, te vei afla foarte aproape de metrou și de multe alte mijloace de transport în comun. Astfel, oriunde va trebui să ajungi… o vei face rapid și eficient, ceea ce reprezintă un mare avantaj în București, unde aglomerația și traficul sunt la ordinea zilei.

Locuind într-un apartament nou cu 4 camere în Titan, vei economisi timp valoros pe care altfel l-ai fi petrecut stând bară la bară în trafic. Și cred că ești de acord cu noi că e mult mai plăcut să te bucuri de timpul liber jucându-te cu cei mici, vizionând un film bun sau savurând un pahar de vin pe canapea.

De asemenea, e bine de reținut faptul că în complexul Vivenda Residencias, pe lângă localizarea excelentă, ai parte și de confortul maxim al unui bloc nou, cu dotări și facilități moderne,realizat cu materiale și finisaje durabile, de calitate.

Până nu demult, dacă îți doreai să locuiești aproape de centru, dar să te bucuri și de toate condițiile necesare unui trai plăcut, trebuia să investești timp și bani suplimentari în renovarea unui apartament vechi, , întrucât în astfel de zone nu existau în general complexuri de locuințe noi. Acum, însă, în ansamblul de blocuri noi Vivenda, vei locui la 15 minute de centrul Bucureștiului, în cartierul Titan, aproape de Arena Națională, Park Lake și parcul IOR, fără să mai fie necesar să te angajezi la lucrări de amenajare cu costuri suplimentare și fără să faci compromisuri în ceea ce privește confortul și eleganța spațiului de locuit.

Este o investiție de viitor

Ca regulă generală, proprietățile de tipul apartamentelor noi de 4 camere din proiectul Vivenda Residencias devin tot mai valoroase pe măsură ce trece timpul. Aceasta și pentru că, , vei putea să vinzi sau să închiriezi apartamentul oricând, dacă la un moment dat vei dori să te muți. Deoarece este situat într-o zonă bună, într-un bloc nou, cu numeroase utilități și facilități moderne, îți va fi foarte ușor în orice moment să găsești chiriași sau clienți interesați să-l cumpere.

Achiziția unui apartament cu 4 camere în București reprezintă o investiție care se amortizează bine în timp , și o bună oportunitate de a plasa niște fonduri existente, care altfel s-ar deprecia în timp, chiar dacă la început necesită un efort financiar mai mare decât în cazul achiziționării unor apartamente mai mici. Astfel, cumpărarea unui apartament nou de 4 camere reprezină o investiție bună inclusiv în cazul în nu dorești să te muți în noua locuință; poți cumpăra apartamentul doar pentru a-l da în chirie, astfel având parte de venituri suplimentare constante în fiecare lună.

Dacă ți se pare tentantă ideea de a cumpăra un apartament cu 4 camere în București, te invităm să descoperi toate avantajele ansamblului rezidențial Vivenda Residencias București. Vei avea parte de calitate, siguranță, discreție și eficiență, locuind în una dintre cele mai bune zone din oraș.

Citește și: De ce să alegi un apartament în bloc nou în sectorul 2 din București