Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

De ce să alegi un apartament în bloc nou în sectorul 2 din București

Urmează să te muți în curând în București? Sau locuiești deja aici, însă vrei să renunți la chirie și să-ți achiziționezi un apartament nou într-o zonă bună a orașului? Capitala îți oferă o mulțime de cartiere în care poți locui, însă avem 5 motive pentru care ar trebui să alegi sectorul 2 în defavoarea altor zone din București.

Apartamente la prețuri avantajoase

În sectorul 2 există numeroase complexe rezidențiale cu blocuri noi, în care poți găsi apartamente cu 2 camere, cu 3 sau cu 4 camere, în funcție de nevoile tale, la prețuri avantajoase.

Dacă vrei să stai relativ aproape de centrul Bucureștiului, dar nu vrei să locuiești în cartierele exclusiviste (ex. Aviației, Dorobanților, Herăstrău), care sunt extrem de scumpe, sectorul 2 este cea mai bună alegere pentru tine.

Spre exemplu, complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București este o alegere excelentă, dacă ești în căutarea unor oferte de apartamente de vânzare București cu 4 camere la prețuri bune. Aici vei găsi apartamente bine compartimentate, în care poți avea maxim de confort și facilități moderne pentru întreaga familie.

Ai acces facil spre punctele de interes din București

Sectorul 2 este bine conectat în ceea ce privește mijloacele de transport în comun – metrou, troleibuz sau tramvai. Zona Morarilor – Titan oferă un standard de viață ridicat, multe spații de recreere, parcuri, mall-uri și centre comerciale.

Dacă alegi să locuiești într-un ansamblu rezidențial modern precum Vivenda Residencias, vei fi la câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Costin Georgian și de stații de autobuz și tramvai, pentru a te putea deplasa rapid oriunde ai nevoie. Vei fi aproape de Bulevardul Basarabia, în proximitatea multor terase, benzinării, cafenele, supermarketuri și nu numai.

Te poți bucura de natură și de verdeață

Deși nu este neapărat cea mai verde zonă din București, sectorul 2 îți oferă numeroase spații verzi și parcuri, pentru a te putea bucura de natură și de aer curat.

Dacă alegi un apartament de 4 camere în sectorul 2 din București, în complexul de blocuri noi Vivenda Residencias, ai Parcul IOR (Titan) în apropiere, dar și Parcul Morarilor și Parcul Tei. Astfel, fie că vrei să ieși cu câinele la plimbare, să bei o cafea pe malul lacului sau să ieși la o alergare de seară, vei putea să te bucuri de o oază de relaxare în mijlocul Bucureștiului.

De asemenea, dacă locuiești într-un complex rezidențial din zonă, ai locuri de joacă dedicate copiilor și spații verzi, te poți deconecta de la rutina cotidiană și poți petrece momente plăcute alături de cei dragi.

Ai entertainment și shopping la discreție

Orașul București este cunoscut drept un centru cultural important, iar asta înseamnă că ai acces la concerte, piese de teatru, lansări de cărți sau festivaluri în aer liber, ideale pentru a-ți ocupa timpul liber într-un mod plăcut.

Dacă alegi să locuiești în sectorul 2, în zona Titan, vei avea în apropiere Arena Națională, cel mai mare stadion din țară. Asta este o veste excelentă dacă ești microbist și îți place să mergi la meciuri. Însă și pasionații de concerte sunt avantajați, deoarece pe Arena Națională au loc cele mai mari evenimente muzicale din oraș.

De asemenea, vei fi aproape de mai multe centre comerciale, numai bune pentru sesiuni prelungite de shopping sau ieșiri la brunch. Astfel, în Park Lake sau în Mega Mall poți să descoperi ultimele trend-uri din magazine, să urmărești un film bun la cinema sau să ieși la un vin cu colegii după muncă.

În plus, îți poți face cumpărăturile zilnice sau îți poți plăti facturile într-un singur loc, pentru a economisi timp. Ai și sală de fitness la îndemână, dacă vrei să te apuci de sport și să duci un stil de viață sănătos, spălătorii auto, curățătorie haine și multe alte servicii utile. În apropiere se află și Ikea Pallady, raiul pasionaților de design interior, precum și Complexul Cora Pantelimon, unde vei găsi magazinele Brico Depot și Mobexpert. Astfel, vei avea la îndemână toate aceste opțiuni dacă vrei să-ți lași amprenta personală asupra noului tău apartament.

Vezi mai multe avantaje legate de zona în care se află apartamentele noi Vivenda București!

Este locul perfect pentru familii cu copii

Dacă vrei să locuiești într-o zonă perfectă pentru familii, îți recomandăm să iei în considerare achiziția unui apartament nou cu 4 camere în complexul Vivenda Residencias București din sectorul 2. Vei deveni proprietarul unui apartament spațios, bine-compartimentat, într-o zonă rezidențială liniștită, care să-ți permită să-ți crești copiii într-un mediu sigur și plăcut.

În complexul rezidențial Vivenda București vei găsi apartamente noi cu 4 camere de vânzare, cu o suprafață generoasă, ferestre mari și dotări moderne, care îți vor oferi confort la superlativ ție și familiei tale. Aici poți crea un cămin primitor și modern, iar în plus ai ocazia de a face parte dintr-o comunitate solidă de familii tinere, care îți împărtășesc valorile și interesele.

Sperăm că ți-au fost utile informațiile din acest articol. Ce zici, te-am convins să locuiești în sectorul 2 din București?

Citește și: Care sunt avantajele unui apartament de 4 camere în blocurile noi din București