Apartamente de vânzare cu 4 camere, București – avantajele complexului rezidențial Vivenda

  1. Acasa
  2. /
  3. Apartamente noi în București – dezvoltator Hercesa
  4. /
  5. Apartamente noi 4 camere
  6. /
  7. Apartamente de vânzare cu 4 camere, București – avantajele complexului rezidențial Vivenda

Beneficiază de avantajele oferite de Vivenda Residencias alegând apartamentul cu 4 camere potrivit ție

Sondezi piața imobiliară pentru oferte de apartamente cu 4 camere București? Dacă nu știai, acum găsești această variantă și în complexul rezidențial Vivenda Residencias, unde te vei bucura de o serie de avantaje.

Apartamente 4 camere noi București cu tot spațiul de care ai nevoie

Apartamentele cu 4 camere de vânzare din Vivenda Residencias București sunt bine compartimentate și spațioase, pentru a-ți oferi tot confortul necesar. Cu suprafața utilă totală de 106.50 mp, aceste apartamente sunt gândite astfel încât să devină acel acasă la care ai visat întotdeauna pentru tine și familia ta.

Localizare ideală – vânzări apartamente 4 camere, București Titan

Complexul de blocuri noi cu apartamente de 4 camere Vivenda Residencias îți oferă facilitățile de care ai nevoie pentru o viață modernă în București. Astfel, la doar câteva minute de blocurile noi din complexul aflat în zona Titan – IOR, vei găsi stații de metrou și autobuz, care leagă zona ansamblului rezidențial de toate punctele de interes din capitală. În plus, în îmediata apropiere a complexului ai malluri precum Park Lake și Mega Mall și din proiectul Vivenda ajungi rapid la Arena Națională sau la Ikea Pallady.

Apartamente de vânzare cu 4 camere, în Titan – accent pus pe calitate

Pentru că vrem să te simți întotdeauna în siguranță atunci când ești acasă, blocurile cu apartamente de 4 camere sau cu 2 și 3 camere, din Vivenda Residencias București sunt realizate din materiale de primă calitate. Lucrăm întotdeauna cu atenție maximă și nu lăsăm defecte neremediate, așa că te vei putea muta într-un apartament care va răspunde de la început tuturor exigențelor tale. Locuințele sunt personalizate și ai la dispoziție o serie de opțiuni de finisaje, din care să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

 

Alege apartamentul potrivit pentru tine: