Stellaris Residencias, sector 6, Bucuresti – avantaje blocuri noi

Apartamente de vânzare în București, în blocuri noi: cele mai apreciate zone

Te interesează apartamentele noi de vânzare în București, însă nu te poți decide asupra zonei în care ți-ar plăcea să locuiești? Oferta de apartamente de vânzare în capitală este variată și este important să alegi mai întîi în ce zonă ai vrea să locuiești, dar și ce zone să eviți. Află în continuare ce avantaje și dezavantaje au cele mai populare cartiere din București.

Blocurile de apartamente noi din zona Titan, București

Cartierul este foarte ofertant, locuitorii săi având acces la unul dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, IOR-Titan, precum și la mallul Park Lake, ideal atât pentru shopping și pentru ieșirile cu prietenii.

Zona Titan oferă siguranță și accesibilitate, astfel că dacă locuiești aici, poți ajunge foarte ușor cu metroul, tramvaiul și troleibuzul în orice altă zonă din București. În ansamblul de bocuri noi Vivenda Residencias din sectorul 2 avem mulți clienți care au ales sa locuiască in complexul nostru, deși lucrează în zona de Nord a Bucureștiului, deoarece accesul către zona de Nord este facil.

Complexul Vivenda Residencias este amplasat în oraș și are avantajul că nu este poziționat la bulevardul principal. Ansamblul de bocuri noi este ușor retras în spatele primului rând de blocuri de pe Bulevardul Basarabia și este o oază de liniște. Dacă te orientezi către apartamentele noi din Vivenda Residencias, vei locui într-un bloc nou și modern, cu izolație fonică și termică.

Complexul Vivenda Residencias București îți pune la dispoziție apartamente noi de vânzare în zona IOR-Titan. Compartimentările apartamentelor sunt realizate prin sisteme de construcție de primă tehnologie, pereții despărțitori dintre apartamente sunt din cărămidă, BCA sau beton armat și placați cu ghips carton. Pereții despărțitori din interior au structură metalică și plăci de gipscarton.

Citește și: Apartamente cu 3 camere de vânzare în București: cum alegi complexul în care să locuiești

Oferta de apartamente cu 3 camere – Floreasca și Aviației

Zona de nord a Bucureștiului este preferată în general de persoanele active și de cei care lucrează în corporațiile situate în apropiere. Aici poți găsi atât apartamente și case vechi, cât și locuințe noi, ai la dispoziție o mare varietate de restaurante, terase și spații comerciale. Floreasca și Aviației sunt cartiere relativ sigure, ce îți oferă acces facil la clădirile de birouri din nordul capitalei.

Ca dezavantaje, este bine să iei în calcul faptul că ambele cartiere sunt destul de aglomerate, iar traficul este foarte intens, mai ales la orele de vârf. Prețurile apartamentelor din cartiere ca Floreasca sau Aviației sunt foarte ridicate, ceea ce înseamnă că poți ajunge să plătești chiar și dublu față de alte zone din capitală.

Citește și: Apartament la metrou – investiție imobiliară în București

Apartamentele în blocuri noi din zona Tineretului

Cartierul Tineretului este o zonă foarte apreciată, în special pentru proximitatea față de parc și de centrul capitalei. Este un cartier relativ sigur și liniștit, cu acces la mijloacele de transport în comun, însă prețurile locuințelor din această zonă sunt destul de ridicate. Totodată, dacă apartamentul achiziționat nu are și loc de parcare, îți va fi dificil să găsești un spațiu în care să lași mașina.

Majoritatea blocurilor situate lângă parcul Tineretului sunt vechi. Poți să alegi un bloc nou, dar va trebui să faci concesii în privința prețului sau să locuiești departe de spațiile verzi și de parc. Este bine să verifici starea țevilor și existența centralei – în zonă s-au semnalat în ultimii ani destul de frecvent avarii ce au dus la întreruperea furnizării agentului termic.

Citește și: Apartamente noi în București: cât de mult contează zona în care locuiești

Apartamentele noi de vânzare în Drumul Taberei

Am lăsat la urmă o zonă care până nu demult era ocolită dintr-un singur motiv: lipsa metroului. Din fericire, acesta nu mai reprezintă în prezent un inconvenient, iar Drumul Taberei este acum un cartier conectat cu restul capitalei, care oferă spații verzi, parcuri și multă liniște. Prețurile nu sunt ridicate în zonă, iar dacă alegi un complex de apartamente noi, te poți bucura de și mai mult confort.

Dacă vrei să locuiești în Drumul Taberei, merită să iei în calcul complexul rezidențial Stellaris Residencias, amplasat la intersecția străzilor Bulevardul Ghencea și Strada Brașov, în apropierea stației de metrou Parc Drumul Taberei. Ansamblul rezidențial dispune de apartamente noi cu două, trei și patru camere, spații verzi cu zone de relaxare, parcări subterane pentru fiecare apartament și zona sportivă cu teren de baschet.

Alegerea apartamentului potrivit nu este o misiune simplă, dar cu cât te informezi mai bine, cu atât poți lua o decizie mai inspirată.

În cazul în care dorești să afli mai multe detalii despre apartamentele noi de vânzare din Vivenda Residencias sau Stellaris Residencias, programează-ți chiar acum vizita în showroom și descoperă ce opțiuni ai la dispoziție.