Apartament la metrou – investiție imobiliară în București

.

Ai în plan o investiție imobiliară în București în perioada următoare? Alege un apartament într-un bloc nou, la metrou

Perioadele de incertitudine economică, așa cum este cea pe care o parcurgem, ne fac să ne gândim cu și mai multă atenție la achizițiile importante pe care le facem. Pentru că în astfel de momente ne dorim mai mult ca oricând ca banii noștri să fie în siguranță, investiți în bunuri care își vor păstra valoarea și pe viitor.

Din această perspectivă, achiziționarea unui apartament nou este o investiție inspirată chiar și în momente de instabilitate economică, pentru că oferă siguranța și stabilitatea de care o familie are nevoie, atât în prezent, cât și în viitor. În vremurile actuale, când fiecare dintre noi se gândește poate mai mult ca oricând la siguranța viitorului, este important însă să alegem cu atenție locuința pe care dorim să o achiziționăm.

Astfel, un apartament bine poziționat și bine realizat, o locuință situată într-un bloc nou la metrou, ar putea fi exact ceea ce cauți și alegerea cea mai recomandată, întrucât o astfel de investiție îți va conserva valoarea banilor și pe viitor.

Care sunt avantajele unei investiții într-un apartament nou

Investițiile imobiliare sunt considerate printre cele mai sigure investiții pe care le poți face, pentru că oferă avantajul dobândirii unui activ fizic, pe care îl vei putea valorifica în orice moment și în numeroase modalități.

Astfel, într-un apartament nou, bine localizat și realizat cu materiale de calitate, vei putea locui chiar tu și familia ta, pentru că vei dispune de toate facilitățile unei vieți urbane confortabile.

Pe de altă parte, dacă vei dori, în schimb, să închiriezi apartamentul, vei putea să o faci imediat, fără timp pierdut și costuri adiționale, întrucât o locuință nouă va fi în bună stare, atent compartimentată și dotată cu toate cele necesare, astfel încât nu va fi nevoie de renovări sau amenajări adiționale.

Nu în ultimul rând, un apartament nou bine realizat și localizat este un bun care nu își va pierde semnificativ valoarea în timp, în așa fel încât vei putea să vinzi apartamentul oricând în viitor și să recuperezi astfel investiția efectuată. Prin urmare banii tăi vor fi bine investiți indiferent de situație.

Având în vedere toate aceste aspecte, un apartament în București, în unul dintre blocurile noi la metrou din zona Titan va fi mereu un bun de valoare pentru tine și familia ta. Un astfel de bloc nou înseamnă nu doar o locuință realizată cu materiale de calitate și după standarde moderne, cu rezistență seismică sporită, dar și o comunitate veselă, asemenea ție, în care te vei putea simți cu adevărat printre prieteni, acasă.
De ce să alegi un apartament în Vivenda Residencias?
Vivenda Residencias – complexul rezidențial aflat în București, în sectorul 2, îți oferă toate avantajele unui apartament nou, situat la doi pași atât de metrou, cât și de alte locuri de interes ce oferă tot confortul unei vieți urbane.

Complexul se află în apropierea Parcului IOR și al Arenei Naționale, precum si a numeroase centre comerciale, școli, grădinițe sau unități sanitare. În plus, vei locui în unul dintre apartamentele noi construite în apropierea mall-ului Park Lake București, una dintre cele mai apreciate zone ale Capitalei. Aici vei avea, prin urmare, totul la îndemână și vei ajunge cu ușurință în centrul orașului, atât cu mașina personală, cât și cu metroul sau cu celelalte mijloace de transport în comun.

De asemenea în Vivenda Residencias beneficiezi de apartamente noi cu suprafețe generoase și te bucuri de flexibilitate în amenajarea locuinței, pentru că poți alege finisajele, în funcție de opțiunile puse la dispoziție de dezvoltator.

Apartamentele noi din complexul Vivenda au compartimentări diverse, cu spații optimizate, luminoase și funcționale, proiectate special pentru a oferi tot confortul de care o familie modernă are nevoie.
În plus, în Vivenda Residencias vei face parte dintr-o comunitate simpatică, alcătuită din cele peste 800 de familii care locuiesc deja aici, astfel încât atât tu, cât și micuții tăi, vă veți face cu siguranță noi prieteni.

Nu în ultimul rând, în Vivenda vei avea toate facilitățile puse la dispoziție de dezvoltator: locuri de joacă, spații verzi locuri de parcare-supra și subterane-, dar și boxe ce suplimentează spațiile de depozitare din apartamente.

Banii tăi sunt bine investiți atunci când alegi unul dintre apartamentele noastre noi lângă metrou! Te așteptăm la o vizionare în complexul nostru rezidențial din apropierea Parcului IOR!