Apartamente noi lângă parc IOR – ce avantaje îți oferă Vivenda Residencias

Ca orice capitală europeană, Bucureștiul este un oraș vibrant și plin de oportunități, care îți oferă ocazia de a te bucura de un stil de viață modern și activ. Cartierele din vecinătatea parcului IOR sunt printre cele mai populare zone ale Bucureștiului, pentru că oferă o combinație perfectă între viața urbană și natură. Îți prezentăm în acest articol avantajele unui apartament nou într-un ansamblul Vivenda Residencias, din apropierea parcului IOR.

Avantajele unui apartament în bloc nou, lângă parcul IOR din București

Oferta de apartamente de vânzare în București, aproape de metrou, este variată – locuințe în blocuri vechi, dar și apartamente noi ce pot fi cumpărate direct de la dezvoltator.

Dacă îți dorești un apartament nou într-un ansamblu rezidențial din zona IOR, te poți orienta cu încredere către complexul de blocuri noi Vivenda Residencias. Aici sunt disponibile la vânzare apartamente cu 4 camere, cu 3 camere sau garsoniere. Toate apartamentele din Vivenda București sunt realizate din materiale de calitate superioară, în conformitate cu cele mai riguroase standarde de construcție, iar instalațiile și finisajele sunt și ele noi și moderne.

Citește și: Apartament într-un bloc nou în București

Eficiență energetică și confort în apartamentele din blocuri noi

Încălzirea și furnizarea apei calde au fost în ultimii ani subiecte sensibile pentru locuitorii capitalei. Din fericire, în cazul unui apartament nou, nu trebuie să îți faci griji pentru acest aspect. Apartamentele noi din ansamblul rezidențial Vivenda Residencias, situat în apropiere de IOR, au centrală proprie cu condensare și încălzire prin pardoseală.

Cheltuielile lunare sunt și ele un factor important de decizie atunci când vine vorba de achiziționarea unui apartament. Chiar dacă unele blocuri vechi sunt reabilitate termic, nu ai garanția că reabilitarea s-a făcut în condiții optime.

De asemenea, dacă apartamentul în care te muți nu are centrală proprie, îți este mult mai greu să controlezi cheltuielile ce țin de încălzire în sezonul rece. Apartamentele noi sunt proiectate să fie cât mai eficiente din punct de vedere energetic, au sisteme de izolație moderne, iar acest lucru te poate ajuta să economisești bani la facturile de utilități.

Citește și: Apartament nou de la dezvoltator, în București

Confortul și spațiul disponibil în apartamentele noi Vivenda Residencias

Apartamentele noi din complexul Vivenda Residencias au un design modern, spații luminoase și aerisite, sunt bine compartimentate și au suprafețe generoase. Dacă ești în căutarea unui apartament nou de 4 camere în zona parcului IOR din București, ansamblu Vivenda Residencias este o alegere inspirată.

Apartamentele din Vivenda Residencias îți asigură izolare acustică foarte bună și nu vei fi deranjat de zgomotele care se aud din stradă sau de la vecini.

Liniște și zone cu multă verdeață în mijlocul Bucureștiului

Zona Parcului IOR este renumită pentru mixul perfect între natură și facilitățile unei vieți urbane moderne. Când locuiești într-un ansamblu rezidențial nou din apropierea IOR, ai acces la restaurante, terase, supermarketuri, malluri, școli și grădințe.

Parcul IOR – Titan este unul dintre cele mai frumoase din capitală și se află la mică distanță de ansamblul Vivenda Residencias. Prin urmare, oricând îți dorești să te îndepărtezi de agitația orașului și să te apropii de natură, poți merge în parc pentru a te relaxa, a te plimba, a face sport sau a-i duce la joacă pe cei mici.

Totodată, Vivenda Residencias complexul de apartamente noi din București este situat la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou și oferă acces rapid la cele mai importante zone din oraș. În plus, există numeroase rute de autobuz și tramvai care trec prin zonă, iar dacă ești șofer, poți achiziționa și propriul loc de parcare în complexul rezidențial.

Citește și: Apartamentele noi în sectorul 2 din București: cât de mult contează zona în care locuiești?

Dacă dorești mai multe detalii despre apartamentele din Vivenda Residencias, programează chiar acum o vizită în showroom!