Apartamente cu 4 camere în Vivenda Residencias. Beneficiile unui bloc nou

Îți dorești un apartament nou cu 4 camere în București și ai vrea să știi mai multe ce beneficii oferă un bloc nou în zona Titan?

Zona parcului IOR – Titan este una dintre cele mai căutate din capitală, ce oferă acces la toate facilitățile pentru o viață modernă și confortabilă. În imediata apropiere ai stații de transport în comun, magazine, mall-uri, un parc uriaș, terase, restaurante, școli și grădinițe.

Apartamentele cu 4 camere din blocurile noi Vivenda Residencias

Este firesc să îți dorești un apartament în care să te simți acasă încă din primul moment. O locuință situată într-un complex rezidențial de blocuri noi oferă toate facilitățile de care ai nevoie. Astfel, apartamentele noi cu 4 camere din ansamblul rezidențial Vivenda aflat în apropierea IOR, sunt bine compartimentate și optimizate, iar familia ta se va bucura din confort, intimitate și spațiu.

Apartamentele din complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București sunt construite din materiale de calitate, cu un grad înalt de izolație termică și fonică. Acestea sunt dotate cu centrală indviduală cu funcționare în condensație, iar distribuția interioară a agentului termic se realizează prin pardoseală.

Citește și: Oferte de apartamente noi cu 4 camere de vânzare în București

Un ansamblu rezidențial modern îți oferă siguranță și o comunitate

Vrei să simți că faci parte dintr-o adevărată comunitate, în care copiii tăi își găsesc ușor prieteni, iar tu poți socializa cu persoane de vârsta ta, cu pasiuni și interese similare? În ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias Bucureşti te vei simți ca într-o mare familie.

Aspectul blocului este un alt detaliu important pentru starea ta de bine și sentimentul de apartenență. În ansamblul rezidenţial Vivenda Residencias Bucureşti stilul prietenos și modern al blocurilor este completat de un sistem de iluminat decorativ, iar în exteriorul blocului găsești zone verzi, care vor fi apreciate inclusiv de cei mici.

Un apartament nou înseamnă optimizarea costurilor la utilități

Apartamentele noi sunt realizate din materiale de calitate și sunt bine izolate, pentru a reduce pierderile de căldură prin pereți, ferestre și acoperiș. Costurile pentru încălzire și întreținere sunt mai mici decât în cazul unei clădiri vechi. Un apartament spațios cu 4 camere poate genera facturi consistente, dacă nu este izolat corespunzător și nu beneficiază de un sistem de încălzire modern și funcțional.

În complexul de apartamente noi din București Vivenda Residencias, fațada blocurilor are elemente de închidere din beton și bloc ceramic sau BCA, cu sistem de izolare și finisare de tip termosistem format din izolație din polistiren si vată minerala, plasă din fibră de sticlă și tencuială decorativă.

Acoperișul este de tip terasă plană și înglobează termoizolația, betonul de pantă, sistemul hidroizolant si protecția pentru hidroizolație. Fiecare apartament beneficiază de centrală termică, poți sta fără griji în ceea ce privește confortul termic și valoarea facturilor în sezonul rece.

Citește și: De ce să alegi un apartament în bloc nou în sectorul 2 din București

Apartamente noi cu 4 camere în București – localizare excelentă, aproape de parcul IOR

Dacă alegi un apartament nou cu 4 camere într-un ansamblu rezidențial din zona parcului IOR, vei locui într-unul dintre cele mai apreciate cartiere ale Bucureștiului. În apropiere sunt mallul Park Lake și intrare la metrou, magazine și restaurante.

În plus, proprietățile noi au o valoare mai mare decât cele vechi, iar dacă alegi să cumperi un apartament nou într-o zonă căutată a capitalei, există șanse mari ca valoarea proprietății să crească în timp.

Citește și: Avantaje apartamente de 4 camere în bloc nou – București, Titan

Vrei să afli mai multe detalii despre ansamblul rezidențial Vivenda Residencias și ofertele actuale? Discută cu unul dintre consultanții noștri și descoperă tot ceea ce te interesează!