Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

Garsoniere

Garsoniere spațioase și luminoase

Garsonierele noi din complexul rezidențial Vivenda Residencias au o suprafață generoasă în zona de zi și o bucătărie spațioasă prevăzută cu ventilație naturală. Forma pătrată a camerei oferă multiple posibilități de amenajare, iar spațiul de dormit e despărțit de living, astfel încât să poată fi mascat fără probleme atunci când primești vizite. Holul poate acomoda cu ușurință un dressing.

Garsoniere noi de calitate și la prețuri avantajoase în București?

În proiectul Vivenda Residencias vei găsi apartamentul dorit!

Fiecare bloc din faza nouă de dezvoltare a ansamblului rezidențial Vivenda aflat în prezent la comercializare cuprinde 22 de garsoniere cu prețuri începând de la 63.516 EUR plus TVA. Apartamentele din complexul Vivenda Residencias sunt construite cu materiale de calitate, dispun de o bună compartimentare și de finisaje atent executate și au fost proiectate într-o manieră eficientă și echilibrată, pentru a crea spații optime și luminoase, adaptate nevoilor oricărei persoane.

GARSONIERA | S

Suprafata utila totala – 41.75 mp

-Zona de zi: 26.75 mp
-Bucatarie: 6.90 mp
-Baie: 4.00 mp
-Balcon: 4.10 mp

Preț de la: 63.516 € + TVA

garsoniera noua de vanzare, complex rezidential Vivenda, Bucuresti
garsoniere de vanzare in blocuri noi, Vivenda Bucuresti

GARSONIERA | N

Suprafata utila totala – 41.75 mp

-Zona de zi: 26.75 mp
-Bucatarie: 6.90 mp
-Baie: 4.00 mp
-Balcon: 4.10 mp

Preț de la: 63.516 € + TVA

Garsoniere în blocurile noi din Zona Titan-IOR, sector 2, București!

Toate facilitățile vieții urbane în proiectul Vivenda!

Ansamblul de locuințe noi Vivenda Residencias este situat în sectorul 2 al capitalei și dispune de garsoniere noi ce pot fi achiziționate de la dezvoltator. Proiectul Vivenda beneficiază de acces controlat, de spații verzi și locuri de joacă pentru copii, de locuri de parcare subterane și supraterane și de boxe de depozitate, iar infrastructura întregului complex a fost proiectată până la nivel de detaliu, astfel încât toate clădirile din proiect să beneficieze de facilitățile vieții urbane oferite.

Localizare excelentă

Strada Baia de Aramă 1, București, sector 2

 

Garsonierele din ansamblul rezidențial Vivenda Residencias se bucură de o localizare excelentă. Garsonierele sunt situate aproape de stația de metrou Costin Georgian, la doar câteva minute de centrul orașului, într-o zonă liniștită care oferă confort și relaxare. În imediata vecinătate a proiectului se află parcurile IOR, Morarilor, Arena Națională, precum și numeroase școli, grădinițe, spitale, piețe, mari centre comerciale și supermarketuri.

 

Vezi ce se găsește în apropierea complexului Vivenda Residencias!Infografii

Așa ar putea arăta și casa ta!

*Infografiile sunt facute exclusiv pentru a crea o imagine mai concreta cu privire la posibilitatile de amenajare a apartamentului. Piesele de mobilier si decoratiunile incluse in infografii au exclusiv un scop orientativ si de design si nu sunt incluse in dotarile apartamentelor.