Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

GARSONIERA ÎN BLOC NOU | S

Garsoniere în blocuri noi în București – Titan – IOR

Fie că te muți doar tu sau cumperi o garsonieră într-un bloc nou în Vivenda București împreună cu jumătatea ta, vei avea cu siguranță la dispoziție tot spațiul de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat în largul tău acasă. 

 

Garsonierele noi din București – complexul Vivenda Residencias, au o suprafață generoasă de 41.75 mp utili totali. Această suprafață poate fi amenajată ușor, în așa fel încât spațiul de dormit să fie despărțit de living și să poată fi mascat fără probleme atunci când primești vizite. Forma camerei este pătrată, pentru a-ți oferi posibilități multiple de amenajare. De asemenea,  garsonierele din blocurile noi Vivenda București au o bucătărie spațioasă, prevăzută cu ventilație naturală. Zona holului poate acomoda cu ușurință un dressing.

garsoniera noua de vanzare, complex rezidential Vivenda, Bucuresti

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

GARSONIERA S

Suprafata utila totala – 41.75 mp

 

-Zona de zi: 26.75 mp
-Bucatarie: 6.90 mp
-Baie: 4.00 mp
-Balcon: 4.10 mp

Preț de la: 73.700 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

*Ultimele 3 unități!!

    (actualizare… august 2022)

**Această tipologie are orientarea sud și există în blocul G1 și F1. Poziționarea balconului nu variază.

Apartamentele vor fi finalizate în 2022.

Alege o garsonieră în bloc nou Vivenda București – prețuri avantajoase!

Amplasat într-o zonă accesibilă, aproape de centru, ansamblul Vivenda Residencias dispune de garsoniere noi de vânzare în București, sectorul 2, ce pot fi achiziționate direct de la dezvoltator. Proiectul de blocuri noi Vivenda din București beneficiază de acces controlat, de spații verzi și locuri de joacă pentru copii, de locuri de parcare subterane și supraterane și de boxe de depozitate. Infrastructura întregului complex  de blocuri noi de garsoniere și apartamente a fost proiectată până la nivel de detaliu, astfel încât toate clădirile din proiect să beneficieze de facilitățile vieții urbane.