Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

GARSONIERA ÎN BLOC NOU | N

Garsoniere în blocuri noi de vânzare, foarte bine compartimentate – Titan, București

Garsoniera este soluția optimă pentru o investiție imobiliară sau pentru o locuință ușor de întreținut. Pe lângă costul de achiziție mai mic, față de un apartament, o garsoniera într-un bloc nou vine și cu avantajul cheltuielilor mai mici pentru utilare și mobilare.
  

Garsonierele din blocurile noi de vânzare din complexul Vivenda Residencias București au suprafețe generoase și sunt bine compartimentate, astfel încât să îți ofere tot confortul de care ai nevoie.

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

GARSONIERA N

Suprafata utila totala – 41.75 mp

 

-Zona de zi: 26.75 mp
-Bucatarie: 6.90 mp
-Baie: 4.00 mp
-Balcon: 4.10 mp

Preț de la: 71.700 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

**Această tipologie are orientarea nord și există în blocurile F1 și M. Poziționarea balconului nu variază.

Apartamentele vor fi finalizate în 2022.

Garsoniere în bloc nou Vivenda București – avantajul costurilor reduse cu întreținerea

Costurile cu întreținerea unui apartament sau a unei garsoniere nu depind numai de suprafață, ci și de o serie de caracteristici ale imobilului în întregime.

  

O serie de aspecte precum izolarea blocului, existența centralelor proprii și a repartitoarelor de apă, mentenanța și administrarea blocului sunt costuri ce pot fi optimizate, dacă alegem să locuim într-un bloc nou.

  

În complexul Vivenda de apartamente și garsoniere noi de vânzare în București, alimentarea cu apă se face separat și este individualizată cu contor, încălzirea se face prin centrală individuală, iar distribuția interioară a agentului termic se face prin pardoseală, apa caldă şi încălzirea se realizează prin centrală individuală.

  

De asemenea, în Vivenda Residencias blocurile au fațadă cu elemente de închidere din beton și bloc ceramic sau BCA, cu sistem de izolare și finisare de tip termosistem, format din izolație din polistiren și vată minerală, plasă din fibră de sticlă și tencuială decorativă.