Apartament de 4 camere în bloc nou – Titan, București

.

De ce să achiziționezi un apartament de patru camere într-un bloc nou la început de an 2022?
Începutul de an este un moment excelent nu doar pentru a ne face planuri, ci și pentru a le pune in aplicare. Dacă ești de ceva vreme în căutarea apartamentului ideal, de ce nu ai opta pentru un apartament de patru camere într-un bloc nou din București, cum sunt cele din proiectul Vivenda Residencias?

Membrii familiei tale ar avea astfel spațiul și confortul de care au nevoie, într-un apartament cu suprafață generoasă, amplasat într-o zonă bună a Bucureștiului. Ce ți-ai putea dori mai mult de la 2022 decât o locuință mare, frumoasă, confortabilă, în care să locuiești cu drag alături de familia ta?

Un apartament de patru camere: spațiu suficient și confort pentru toți membrii familiei

Pandemia Covid-19 a adus, pe lângă multe alte modificări ale stilului nostru de viață, și o schimbare a preferințelor în ceea ce privește spațiul în care locuim. Lucrul de acasă și școala online, dar și distanțarea socială – încă recomandată de către specialiști – ne-au făcut să ne reevaluăm propria locuință.

Am realizat astfel o dată în plus cât de important este ca aceasta să corespundă nevoilor noastre. Si deși cu toții sperăm că perioada pandemică se va încheia cât mai repede, aceasta ne-a făcut totuși să redescoperim confortul și bucuria de a fi împreună, acasă – un lucru pe care îl vom păstra cu siguranță și în perioada următoare.

De aceea, in contextul pandemiei, s-a constatat o cerere crescută pentru apartamentele cu suprafețe mai mari, bine compartimentate. Apartamente cu spațiu suficient pentru lucrul și școala de acasă, sau pentru serile de relaxare alături de familie, ce au înlocuit de multe ori in aceasta perioada vizitele la cinema sau la mall, ori ieșirile in oraș cu prietenii.

Iar această tendință se va menține cel mai probabil si in continuare, pentru că apartamentele de 4 camere cu suprafețe mari oferă tot spațiul si confortul de care familia ta are nevoie. Fiecare dintre membrii familiei are un spațiu personal în această configurație. O familie cu unul, doi sau trei copii va putea amenaja atât zone dedicate copiilor, cât și părinților. O familie în care conviețuiesc mai multe generații – părinți cu un copil și un bunic, de exemplu, va avea, de asemenea, suficient spațiu atunci când apartamentul ales are patru camere.

De ce să achiziționezi un apartament de patru camere într-un bloc nou?

Familia contemporană își dorește mai mult spațiu – dar și ca acest spațiu să corespundă cerințelor vieții moderne. Are nevoie de un cămin primitor, de spații luminoase, inteligent compartimentate, funcționale, moderne. Spre deosebire de blocurile noi, blocurile vechi au fost create respectându-se standardele de confort din trecut, iar adaptarea la noile cerințe este dificilă – trebuie, în multe cazuri, să realizezi lucrări de recompartimentare, cu necesitatea obținerii de aprobări și cu costuri suplimentare.

In plus, într-un bloc nou vei sta liniștit și în privința cutremurelor, întrucât construcția acestora a fost realizată cu respectarea standardelor actuale de rezistență, mult mai exigente decât cele din trecut.
Iar dacă apartamentul ales face parte dintr-un complex rezidențial cunoscut, realizat de un dezvoltator serios, ce a trecut proba timpului, te vei bucura și de alte avantaje cum ar fi ocazia de a face parte dintr-o comunitate de oameni cu preferințe asemănătoare, sau de a beneficia de standarde superioare de calitate pentru instalațiile tehnice și sanitare sau pentru finisajele din apartament.

Alege un apartament de patru camere în Vivenda Residencias, în apropierea Parcului Titan

Un apartament de 4 camere într-un complex rezidențial cunoscut, așa cum este Vivenda Residencias București aflat în zona Titan, îți oferă toate avantajele anterior menționate, la care .se adaugă si posibilitatea de a personaliza apartamentul, prin finisajele puse la dispoziție de către dezvoltator.

Ai mai multe variante pentru uși, parchet, ceramica băilor sau vopseaua folosită pentru zugrăvit, pentru ca apartamentul tău să îți dea cu adevărat acea senzație de „acasă” pe care ne-o dorim cu toții.

Confortul apartamentelor de patru camere din proiectul Vivenda Residencias este dat nu doar de spațiul generos și inteligent compartimentat, ci și de suprafețele ferestrelor (când acestea sunt mari, cum e cazul apartamentelor din complexul Vivenda, apartamentul este mai luminos), precum și de modul de încălzire al locuinței – apartamentele de 4 camere din proiectul Vivenda Residencias beneficiază de încălzire prin pardoseală – si de gradul ridicat de izolare fonica a pereților. Nimeni nu își dorește să audă fiecare mișcare a vecinilor sau fundalul sonor al emisiunilor preferate de aceștia.

Alege unul dintre apartamentele de vânzare de 4 camere, în zona Titan, în complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București și vei beneficia si de spații de relaxare, zone verzi și locuri de joacă pentru copii, precum și de parcări sau zone de depozitare generoase.

Nu in ultimul rând, localizarea proiectului de blocuri noi Vivenda Residencias București este unul dintre punctele forte ale acestuia. Blocurile cu apartamente 4 de camere de vânzare se află în apropierea Parcului Titan – o zonă aflată la câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului și cu acces rapid la metrou și la alte mijloace de transport în comun. Numeroase parcuri, școli, grădinițe, centre educaționale sau mari centre comerciale îți sunt de asemenea ușor accesibile – totul pentru confortul tău si al familiei tale!

Programează chiar acum o vizionare pentru a alege cel mai potrivit apartament de 4 camere într-un bloc nou din apropierea Parcului Titan – în complexul Vivenda Residencias București.