De ce un apartament nou în Titan poate fi o alegere bună

 1. Acasa
 2. /
 3. Vivenda Residencias
 4. /
 5. Avantaje Proiect
 6. /
 7. De ce un apartament nou în Titan poate fi o alegere bună

Complex rezidențial Vivenda – apartamente noi cu 2, 3 sau 4 camere și garsoniere

O alegere bună pentru o locuință este achiziționarea unui apartament nou într-un complex rezidențial din Titan, București. Iată ce îți poate oferi un apartament cu două camere, în blocurile noi Vivenda, situate în Titan:

 • suficient spațiu pentru toate tipurile de activități cotidiene, de la odihnă și relaxare, până la lucrul de acasă;
 • să locuiești într-un complex rezidențial nou și modern, Vivenda Residencias, situat în zona Bulevardului Basarabia, aproape de stadionul național -Arena Națională;
 • să ai toate facilitățile unei vieți citadine, pe care le oferă sectorul 2 din București.

 

Cu doar câteva minute petrecute pe o hartă online, vei putea vedea cât de multe beneficii îți oferă acest complex rezidențial aflat în sectorul 2 din București.

 

Poți alege să achiziționezi o garsonieră spațioasă, să locuiești într-un apartament cu două camere sau, dacă ai nevoie de un spațiu mai mare, poți să alegi un apartament de 4 camere.

 

De asemenea, poți programa o vizită, pentru a vedea întregul complex rezidențial din Titan, apartamentele noi cu 2 sau cu 4 camere și garsonierele care încă sunt disponibile, pentru a putea astfel alege ce ți se potrivește cel mai bine.

Avantajele locuirii în complexul rezidențial nou Vivenda Residencias

A locui într-un complex rezidențial nou poate veni cu o serie de plusuri, cu atât mai mult dacă  este situat, ca ansamblul Vivenda Residencias, în sectorul 2 din București, recunoscut pentru accesul facil atât către centrul capitalei, cât și înspre centre comerciale și zone de agrement.

 

Printre beneficiile alegerii unui apartament cu 2 camere în sectorul 2 din București -complexul Vivenda Residencias- se numără: 

 

 • vei trăi într-un complex rezidențial nou, amenajat și special gândit pentru a-ți oferi confort și acces la toate facilitățile de care poți avea nevoie;
 • spațiile sunt optime și luminoase, special gândite pentru a răspunde nevoilor oricărei persoane;
 • infrastructura din interiorul complexului a fost proiectată cu o atenție sporită acordată fiecărui detaliu, pentru a oferi confort tuturor celor care locuiesc în acest complex rezidențial din sectorul 2 din București. 

Apartamente de vanzare în București – zona Bd. Basarabia, Morarilor – Stadionul Național – Localizare excelentă pentru un stil de viață citadin

„Locație, locație, locație”. Indiferent de unde în lume ai vrea să îți achiziționezi un apartament nou, cel mai des vei auzi aceste cuvinte de la consilierul tău imobiliar sau de la apropiații tăi. 

 

De ce? Pentru că locația  își va pune puternic amprenta asupra stilului tău de viață. Prin urmare, alegerea unui apartament nou într-un complex rezidențial din București trebuie să aibă pe lista de condiții de îndeplinit și pe aceea de a dispune de o localizare excelentă.

 

Iată de ce complexul rezidențial Vivenda Residencias, aproape de Bd. Barasabia – Morarilor, îndeplinește acest criteriu: 

 • Este situat la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului;
 • Se află într-o zonă liniștită aproape de Arena Națională, dar și de parcuri precum IOR(Titan) și Morarilor;
 • Are în apropiere centre comerciale importante precum Mega Mall sau Park Lake unde îți poți face cumpărăturile;
 • Oferă acces facil la mijloacele de transport în comun. stația de metrou Costin Georgian și stațiile autobuz și tramvai sunt la doar câteva minute distanță; 
 • Ai acces rapid atât la unități de învățământ, cât și la unități medicale.

 

Alege apartamentul potrivit pentru tine: