Apartamente de vânzare în București, direct la dezvoltator

 1. Acasa
 2. /
 3. Vivenda Residencias
 4. /
 5. Avantaje Proiect
 6. /
 7. Apartamente de vânzare în București, direct la dezvoltator

Hercesa – dezvoltator ansamblu de blocuri noi Vivenda Residencias, București

Cu excepția programelor garantate de stat, avansul cerut la un credit ipotecar de către majoritatea băncilor din România este de minimum 15% din valoarea imobilului, avans care, în funcție de prețul apartamentului ales, poate  reprezenta o sumă semnificativă. Tocmai de aceea, îți oferim o modalitate de plată accesibilă.

Apartamente de vânzare în ansamblul Vivenda Residencias – dezvoltator Hercesa

La antecontractarea unui apartament din ansamblul Vivenda Residencias București direct de la dezvoltator ai posibilitatea să plătești eșalonat o parte din avansul de 15%din prețul apartamentului,  sub formă de rate lunare pe durata construcției. Această modalitate de plată reprezintă un avantaj, în special dacă nu dispui de toate resursele financiare pentru achiziționarea locuinței și dorești să apelezi la un credit ipotecar.

 

Iată câteva dintre avantajele achiziționării unui apartament direct de la dezvoltatorul Hercesa:

 • Chiar dacă momentan nu dispui de toți banii pentru avans, plătind avansul pentru apartament direct la dezvoltator, eșalonat pe durata construcției, poți atinge suma necesară respectivă fără să fie nevoie de un efort financiar atât de mare.
 • Până vei obține toate actele solicitate de către banca ta finanțatoare pentru acordarea creditului ipotecar, vei avea tot  avansul necesar pentru apartament achitat deja direct către dezvoltator.
 • Dovedind că ai putut achita 15% din prețul apartamentului direct la dezvoltator, nu vei mai depinde de programele naționale de garantare pentru credite ipotecare, ci vei putea aplica direct pentru un credit ipotecar obișnuit, economisind astfel foarte mult timp.
 • Îți vei putea cumpăra, de exemplu un apartament cu două camere direct de la dezvoltator în București, fără să ai nevoie să te împrumuți de la rude sau apropiați, sau să apelezi la credite de nevoi personale costisitoare, pentru a putea acoperi acei 15% din valoarea imobilului.
 • Dacă acum stai în chirie și urmează să îți cumperi un apartament în București direct de la dezvoltator, având posibilitatea de a plăti avansul în rate lunare fixe, vei putea să acoperi mai ușor ambele costuri.

 

Dincolo de aceste avantaje ale achiziționării unui apartament în București direct de la dezvoltator, prin intermediul colaboratorilor noștri brokeri de credite sau al băncilor partenere vei putea obține mai ușor un credit ipotecar.

 

Alege apartamentul potrivit pentru tine: