APARTAMENT 2 CAMERE | TIP T1.E

Vânzare apartament cu 2 camere în bloc nou – Titan, București

Apartamentele noi de 2 camere de tip T1.E, din Complexul Rezidențial Vivenda București, au o suprafață utilă totală de 56,1 mp. Compartimentarea inteligentă, special gândită pentru folosirea optimă a spațiului, dar și suprafața generoasă, sunt principalele atuuri ale apartamentelor de vânzare în blocurile noi Vivenda din zona Titan, București din această tipologie.

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENT 2 CAMERE  TIP T1.E

Apartament cu 1 dormitor

 

Suprafata utila totala – 56.10 mp

-Zona de zi: 21.60 mp
-Dormitor: 12.00 mp
-Bucatarie: 8.05 mp
-Baie: 4.00 mp
-Vestibul 6.25 mp
-Balcon: 4.20 mp

*Această tipologie este indisponibilă.

    (actualizare… august 2022)

Apartamentele vor fi finalizate în 2022.

Apartament cu 2 camere – complex rezidențial Vivenda București, dezvoltator Hercesa

În complexul rezidențial Vivenda din București realizat de dezvoltatorul Hercesa, găsești apartamente bine compartimentate, potrivite pentru un stil de viață urban, contemporan. 

 

Apartamentul cu 2 camere T1.E este complet decomandat, cu bucătăria închisă. Accesul în fiecare cameră se face din holul în forma literei L, ce are o suprafață de 6.25 mp. În hol se poate integra un cuier sau un dulăpior de pantofi. Acesta poate fi frumos decorat, pentru a intra într-o atmosferă de cămin imediat ce pășești în apartament.

 

Livingul are o suprafață de 21.60 mp. Camera de zi este luminoasă, având geamuri pe doi dintre pereții încăperii. Aici există spațiu pentru instalarea unei biblioteci, dar și a unei zone de relaxare și a unui spațiu de dinning. Accesul în balcon se face din living. Bucătăria închisă beneficiază de ventilație naturală și de o suprafață generoasă, de 8.05 mp. 

 

Dormitorul are o suprafață de 12.00 mp, și are un spațiu special prevăzut pentru instalarea unui dressing. Cu ferestre largi și elegante, și această încăpere beneficiază din plin de lumină naturală.