Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

APARTAMENT 2 CAMERE | TIP T1.D

Apartamente de 2 CAMERE de vânzare în București

Apartamentul nou de 2 camere din complexul de blocuri noi Vivenda Residencias de tip T1.D, dispune de o suprafață utilă totală de 46.20 mp. Apartamentul a fost proiectat pentru ca fiecare centimetru din spațiul disponibil să fie bine utilizat. Compartimentarea optimă și luminozitatea apartamentului amplasat pe sud, astfel încât beneficiază de lumină naturală pe parcursul întregii zile, sunt punctele forte ale apartamentului cu 2 camere tip T1.D.

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENT 2 CAMERE  TIP T1.D

Apartament cu 1 dormitor

 

Suprafata utila totala – 46.20 mp

-Zona de zi: 26.15 mp
-Dormitor: 12.00 mp
-Baie: 3.85 mp
-Balcon: 4.20 mp

*Această tipologie este indisponibilă.

    (actualizare… septembrie 2022)

Apartamentele vor fi finalizate în 2022.

Apartament nou de 2 CAMERE în sectorul 2, aproape de metrou

Blocul M al complexului Vivenda Residencias se află în sectorul 2, la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Costin Georgian, de numeroase stații de tramvai și autobuz, dar și de Parcul IOR – Titan, unul dintre cele mai mari din București.

 

Compartimentarea apartamentului cu 2 camere T1.D 

În zona de intrare avem un hol ce permite amplasarea a două spații de depozitare – unul aflat chiar la intrare, iar al doilea – pe pereții dinspre baie și dormitor. Aici se pot amplasa un cuier, o mică comodă sau o etajeră pe care să se lase lucruri de care avem nevoie sa fie la îndemână,

 

În partea stângă intrării, avem livingul de 26.15 mp, ce integrează zona de bucătărie. Avantajele unei bucătării open space sunt fluidizarea spațiului din casă, interacțiunea mai ușoară între membrii familiei sau cu musafirii, dar și supravegherea mai ușoară a copiilor. 

 

Ieșirea către balcon se face din living. Dimensiunea balconului, de 4.2 mp, precum și forma acestuia, permit amenajarea unui spațiu elegant de relaxare în această zonă.

 

În partea dreaptă a intrării avem baia de dimensiuni confortabile, dar și dormitorul ce integrează un spațiu special pentru amenajarea unui dressing.