Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

APARTAMENT 2 CAMERE | TIP T1.C

Apartamente noi 2 camere, cu suprafața 58.10 mp

Apartamentul nou cu 2 camere de tip T1C din proiectul Vivenda Residencias din zona Titan-IOR are o suprafață generoasă și este compartimentat cu grijă, pentru a-ți oferi cât mai mult loc de mișcare. 

 

Livingul apartamentului e spațios, cu multiple suprafețe vitrate, iar forma pătrată a camerei este perfectă pentru amenajare. Camera de zi este de altfel bine optimizată, îmbinând armonios cele 2 zone, de living și de dining. De asemenea, bucătăria e spațioasă, închisă și prevăzută cu ventilație naturală. Datorită formei și spațiului camerei, ai posibilitatea de a instala aici o masă de 4 persoane.

  

Holul de la intrare este prevăzut cu un spațiu de depozitare, iar dormitorul îți pune la dispoziție spațiu suficient pentru a amenaja un dressing.

apartament nou 2 camere metrou

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENT 2 CAMERE  TIP T1.C

Apartament cu 1 dormitor

 

Suprafata utila totala – 58.10 mp

-Zona de zi: 22.60 mp
-Dormitor: 12.00 mp
-Bucatarie: 9.15 mp
-Baie: 4.00 mp
-Vestibul 6.25 mp
-Balcon: 4.10 mp

Preț de la: 98.500 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

* 1 unitate disponibilă

    (actualizare… martie 2023)

Apartamentele vor fi finalizate în 2022.

Vino să alegi apartamentul tău nou cu 2 camere direct de la dezvoltator

În complexul Vivenda Residencias vii vesel acasă!

Complexul rezidențial de blocuri noi Vivenda Residencias se află în sectorul 2, pe strada Baia de Aramă, nr. 1, la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului În apropierea proiectului se află numeroase puncte de interes ca supermarketurile Mega Image și Lidl, Piața Cernăuți, Park Lake și Mega Mall, școlile gimnaziale nr 58, 4 și 16, spitalul de urgență Ilfov, Arena Națională, Parcul IOR sau Parcul Morarilor.