APARTAMENT 2 CAMERE | TIP T1.C Bis

Apartamente noi cu 2 camere și balcon în Vivenda Residencias București

Vivenda Residencias din București este un ansamblu rezidențial ce vă oferă apartamente de 2 camere și garsoniere, ce armonizează confortul cu eleganța unui stil de viață modern.

 

Ansamblul de blocuri noi este situat în sectorul 2, la câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului, dar se poate ajunge ușor în centrul orașului și cu mijloacele de transport în comun: stația de metrou Costin Georgian, mai multe linii de tramvai și de autobuz.

apartamente de vanzare bucuresti 2 camere titan

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENT 2 CAMERE  TIP T1.C Bis

Apartament cu 1 dormitor și bucătărie deschisă

 

Suprafata utila totala – 58.70 mp

-Zona de zi: 23.05 mp
-Dormitor: 12.00 mp
-Bucatarie: 9.15 mp
-Baie: 4.00 mp
-Vestibul 6.40 mp
-Balcon: 4.10 mp

*Această tipologie este indisponibilă.

    (actualizare… august 2022)

Apartamentele vor fi finalizate în 2022.

Apartament într-un bloc nou și modern – o investiție avantajoasă

Apartamentele cu 2 camere sunt foarte bine compartimentate, astfel încât fiecare încăpere dispune de spațiu pentru un maximum de confort – de la zona de zi și dormitor, la bucătărie și baie, vestibul și balcon.

 

Construcția blocurilor se ridică la standarde superioare de calitate, prin structura de beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale și pereți exteriori cu o grosime de 30 de centimetri. Apartamentele au tâmplărie PVC cu sticlă termoizolantă, încălzire în pardoseală, instalații electrice Schneider și obiecte sanitare Ideal Standard, Grohe sau din game similare.