Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

APARTAMENT 2 CAMERE | TIP T1.B

Apartamente noi 2 camere, cu suprafața de 53.85 mp

Apartamentul cu 2 camere de tip T1B din blocul nou al complexului Vivenda Residencias este o locuință perfect compartimentată, cu living spațios, ușor de amenajat. 

 

Spațiul apartamentului din zona de zi este împărțit cu grijă, pentru a-ți oferi atât o zonă de luat masa, în apropierea bucătăriei, cât și destul loc de recreere. Există de asemenea, un spațiu special amenajat pentru amplasarea unei biblioteci sau a unei mici zone de lucru.

 

Bucătăria încăpătoare este închisă și prevăzută cu ventilație naturală, iar din punct de vedere al localizării vei observa că se delimitează foarte bine zona de zi de cea de noapte, asigurându-se astfel un plus de confort. Dormitorul are un spațiu generos de depozitare, creat pentru integrarea unui dressing.

vanzare apartament 2 camere bloc nou bucuresti

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENT 2 CAMERE  TIP T1.B

Apartament cu 1 dormitor

 

Suprafata utila totala – 53.85 mp

-Zona de zi: 22.95 mp
-Dormitor: 12.10 mp
-Bucatarie: 6.85 mp
-Baie: 4.05 mp
-Vestibul 3.80 mp
-Balcon: 4.10 mp

Preț de la: 92.000 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

* 1 unitate disponibilă

    (actualizare… martie 2023)

Apartamentele vor fi finalizate în 2022.

Alege-ți noul tău apartament cu 2 camere direct de la dezvoltator

În complexul Vivenda Residencias visele devin realitate!

Ansamblul rezidențial Vivenda se află în sectorul 2, pe strada Baia de Aramă, nr. 1, la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului și îți oferă apartamente noi cu 2 camere bine compartimentate, spațioase și luminoase.