APARTAMENT 2 CAMERE | TIP T1.B

Apartamente noi 2 camere, cu suprafața de 53.85 mp

Apartamentul cu 2 camere de tip T1B din blocul nou al complexului Vivenda Residencias este o locuință perfect compartimentată, cu living spațios, ușor de amenajat. 

 

Spațiul apartamentului din zona de zi este împărțit cu grijă, pentru a-ți oferi atât o zonă de luat masa, în apropierea bucătăriei, cât și destul loc de recreere. Există de asemenea, un spațiu special amenajat pentru amplasarea unei biblioteci sau a unei mici zone de lucru.

 

Bucătăria încăpătoare este închisă și prevăzută cu ventilație naturală, iar din punct de vedere al localizării vei observa că se delimitează foarte bine zona de zi de cea de noapte, asigurându-se astfel un plus de confort. Dormitorul are un spațiu generos de depozitare, creat pentru integrarea unui dressing.

vanzare apartament 2 camere bloc nou bucuresti

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENT 2 CAMERE  TIP T1.B

Apartament cu 1 dormitor

 

Suprafata utila totala – 53.85 mp

-Zona de zi: 22.95 mp
-Dormitor: 12.10 mp
-Bucatarie: 6.85 mp
-Baie: 4.05 mp
-Vestibul 3.80 mp
-Balcon: 4.10 mp

*Această tipologie este indisponibilă.

    (actualizare… septembrie 2023)

Apartamentele vor fi finalizate în 2022.

Alege-ți noul tău apartament cu 2 camere direct de la dezvoltator

În complexul Vivenda Residencias visele devin realitate!

Ansamblul rezidențial Vivenda se află în sectorul 2, pe strada Baia de Aramă, nr. 1, la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului și îți oferă apartamente noi cu 2 camere bine compartimentate, spațioase și luminoase.

Ai nevoie de informații suplimentare?

Contactează un reprezentant Hercesa!