Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

APARTAMENT 2 CAMERE | TIP T1.A

Apartamente 2 camere în București, cu suprafața de 49.60 mp

Apartamentul nou cu 2 camere de tip T1A, cu o suprafață utilă totală de 49,60 mp, este proiectat în ideea creării unui spațiu cât mai bine optimizat, așa că am pus accent pe o bună compartimentare. 

 

La intrarea în apartament beneficiezi de un spațiu de depozitare, apoi intri într-un living spațios, de formă pătrată, ce poate fi amenajat cu ușurință și poate fi transformat și în birou, dacă obișnuiești să lucrezi de acasă. Bucătăria e spațioasă, închisă și prevăzută cu ventilație naturală, iar dormitorul dispune de un spațiu de depozitare special creat pentru integrarea unui dressing.

apartamente bucuresti 2 camere

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENT 2 CAMERE  TIP T1.A

Apartament cu 1 dormitor

 

Suprafata utila totala – 49.60 mp

-Zona de zi: 20.65 mp
-Dormitor: 12.00 mp
-Bucatarie: 5.60 mp
-Baie: 4.00 mp
-Vestibul 3.25 mp
-Balcon: 4.10 mp

*Această tipologie este indisponibilă.

    (actualizare… septembrie 2022)

Apartamentele vor fi finalizate în 2022.

Te așteptăm să-ți alegi noul tău apartament cu 2 camere la un preț avantajos!

În complexul Vivenda Residencias vii vesel acasă!

Situat în sectorul 2, pe strada Baia de Aramă, nr. 1, ansamblul rezidențial Vivenda este la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului, reprezentând varianta perfectă pentru o viață urbană completă.

 

Descoperă oferta de apartamente de 2 camere noi cu plata direct de la dezvoltator.