Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

Apartamente noi cu 4 camere – București, sector 2

  1. Acasa
  2. /
  3. Vivenda Residencias
  4. /
  5. Apartamente noi 4 camere

SUPRAFAȚĂ GENEROASĂ ȘI FLEXIBILITATEA AMENAJĂRII

Bucură-te de confort la superlativ în apartamentele cu 4 camere din complexul de blocuri noi Vivenda Residencias, situat în sectorul 2 din București, în imediata apropiere a stației de metrou Costin Georgian. 

 

Aceste apartamente noi cu 4 camere sunt foarte spațioase, având o suprafață utilă totală de 113 mp. 

 

Flexibilitatea finisajelor este un avantaj în plus al apartamentelor de 4 camere din blocurile noi Vivenda Residencias. Astfel, ai posibilitatea de a-ți personaliza apartamentul alegând una din opțiunile de finisaje (parchet, uși, culoare vopsea și ceramică băi) puse la dispoziție de dezvoltator, pentru a-ți asigura și mai mult confort.

APARTAMENTE NOI CU 4 CAMERE ÎN SECTORUL 2 DIN BUCUREȘTI, LA PREȚ AVANTAJOS!

CONFORT LA SUPERLATIV LA PREȚURI AVANTAJOASE ÎN PROIECTUL VIVENDA!

În complexul rezidențial nou situat în sectorul 2 din București, Vivenda Residencias, vei găsi apartamente cu 4 camere extrem de spațioase, la un preț avantajos.

 

Prețurile încep de la 167.000+TVA. Aceste apartamente au fost gândite într-o așa manieră încât să răspundă nevoilor oricărei familii. Spațiile sunt ofertante, luminoase și dispun de  toate facilitățile necesare unui stil de viață modern.

APARTAMENT 4 CAMERE

Apartament cu 3 dormitoare

 

Suprafata utila totala – 113 mp

-Salon: 36 mp
-Dormitor matrimonial: 16.00 mp
-Dormitor: 12.00 mp
-Dormitor: 10.00 mp
-Bucatarie: 9.00 mp
-Baie: 4.05 mp
-Baie: 3.40 mp
-Storage room: 4.55 mp
-Vestibul: 10.00 mp
-Balcon 1: 4.10 mp
-Balcon 2: 4.10 mp

Preț de la: 167.000 € + TVA

ap-4cam-F1_TIPO2-T3-SO

APARTAMENTE NOI CU 4 CAMERE APROAPE DE METROU ÎN SECTORUL 2

ÎN VIVENDA RESIDENCIAS CONFORTUL SE ÎMBINĂ CU UTILUL

Dacă îți dorești să te bucuri de tot confortul unui apartament nou cu 4 camere din București, dar și să poți ajunge rapid în diferite zone ale capitalei, chiar și fără să îți folosești mașina, acest complex rezidențial nou din sectorul 2 este alegerea perfectă

Complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București se află la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Costin Georgian.

Localizare excelentă

Strada Baia de Aramă 1, București, sector 2

 

Apartamentele noi de 4 camere din complexul rezidențial Vivenda Residencias din București se află la câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Costin Georgian și îți oferă numeroase facilități care să te ajute să te bucuri din plin de stilul de viață urban. 

 

Noul complex rezidențial este localizat în proximitatea parcurilor Morarilor, IOR și Arena Națională. În plus, îți oferă acces rapid la unități de învățământ, spitale, piețe, centre comerciale și supermarketuri.

 

Verifică pe hartă unde se află mai exact aceste apartamente noi cu 4 camere!Infografii

Așa ar putea arăta și casa ta!

*Infografiile sunt facute exclusiv pentru a crea o imagine mai concreta cu privire la posibilitatile de amenajare a apartamentului. Piesele de mobilier si decoratiunile incluse in infografii au exclusiv un scop orientativ si de design si nu sunt incluse in dotarile apartamentelor.