Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

Apartamente de vânzare 3 camere – blocuri noi, București

  1. Acasa
  2. /
  3. Vivenda Residencias
  4. /
  5. Apartamente noi 3 camere

Apartamente noi cu 3 camere în blocurile moderne Vivenda Residencias, București

Ansamblul Vivenda Residencias București este exemplul perfect de complex rezidențial de blocuri noi moderne, calitative și durabile. În ansamblul rezidențial Vivenda din sectorul 2, am avut grijă încă de la început să punem accentul pe rezistență și fiabilitate, să alegem materiale de calitate și să creăm spații optimizate, funcționale și moderne, de care tu și familia ta să vă bucurați din plin.

În blocurile noi Vivenda București din sectorul 2, zona Titan, găsiți apartamente de 3 camere spațioase și confortabile, care dispun de următoarele caracteristici:

– structura blocurilor este de tip beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale;
– fundația blocurilor este de tip radier general, iar planșeele sunt de tip dală groasă;
– grosimea pereților exteriori este de 30 de cm.

În plus, tâmplăria exterioară a blocurilor noi din Vivenda Residencias este din PVC, cu sticlă termoizolantă și cameră dublă, iar tâmplăria interioară cuprinde uși cu foi de ușă pline, lise, finisate cu materiale de primă calitate.

Alege confortul – apartamente noi cu 3 camere în București, sectorul 2

Frumusețe-Armonie-Eficiență în proiectul Vivenda!

Blocurile noi de apartamente de 2, 3 sau 4 camere și garsoniere din complexul rezidențial Vivenda București sunt construite cu cea mai mare grijă pentru confortul și siguranța locuitorilor săi.

În ansamblul de blocuri noi Vivenda ne asigurăm că finisajele satisfac orice exigență, așa că folosim materiale de foarte bună calitate. Băile dispun de pardoseli și placări pe pereți cu ceramică de calitate, iar pardoselile din restul camerelor sunt acoperite cu parchet laminat din clasa de trafic 32, cu finisaj în 3 variante de nuanțe, montat flotant peste folie dedicată. Nu în ultimul rând, balcoanele apartamentelor sunt finisate cu gresie antiderapantă pentru exterior.

Alege un apartament cu 3 camere în blocurile noi Vivenda București din sectorul 2 și te vei bucura de o locuință modernă, luminoasă și confortabilă.

APARTAMENT 3 CAMERE | TIP T2.A

Apartament cu 2 dormitoare

 

Suprafata utila totala – 82.10 mp

-Zona de zi: 21.70 mp
-Dormitor 1: 12.90 mp
-Dormitor 2: 12.00 mp
-Bucatarie: 8.30 mp
-Baie 1: 4.30 mp
-Baie 2: 3.65 mp
-Balcon: 11.95 mp

Preț de la: 135.800 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

T2A Bloc L 3 camere
T2B Bloc L 3 camere

APARTAMENT 3 CAMERE | TIP T2.B

Apartament cu 2 dormitoare

 

Suprafata utila totala – 83.70 mp

-Zona de zi: 21.80 mp
-Dormitor 1: 14.50 mp
-Dormitor 2: 12.30 mp
-Bucatarie: 8.30 mp
-Baie 1: 3.85 mp
-Baie 2: 3.70 mp
-Vestibul: 6.40 mp
-Balcon: 12.85 mp

Preț de la: 137.200 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

Apartamente cu 3 camere de vânzare în București – blocuri noi, localizare excelentă

În Vivenda Residencias visele devin realitate!

Complexul de blocuri noi Vivenda Residencias se bucură de toate facilitățile vieții urbane. Este situat în apropierea parcurilor Morarilor, IOR, Național, iar in vecinătatea ansamblului rezidențial se află numeroase grădinițe, școli, spitale, piețe, precum și centre comerciale cum sunt Mega Mall, Cora Pantelimon, Park Lake, Auchan, Mega Image, LIDL.

Alege un apartament cu 3 camere în blocurile noi Vivenda Residencias București și te vei afla la câteva minute de mers cu mașina de centrul orașului, într-o zonă liniștită care oferă confort și relaxare și unde toate mijloacele de transport: metrou, tramvai, autobuz se găsesc în imediata vecinătate.

Localizare excelentă – apartamente 3 camere București de vânzare, dezvoltator Hercesa

Strada Baia de Aramă 1, București, sector 2

 

Dacă îți dorești să te bucuri de tot confortul unui apartament nou cu 3 camere din sectorul 2 (Titan – Morarilor) din București, dar și să poți ajunge rapid în diferite zone ale capitalei, chiar și fără să îți folosești mașina, complexul rezidențial de blocuri noi Vivenda, dezvoltat de Hercesa, este alegerea perfectă

Complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București se află la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Costin Georgian.

Vezi ce se găsește în apropierea complexului Vivenda Residencias!Infografii

Așa ar putea arăta și casa ta!

*Infografiile sunt facute exclusiv pentru a crea o imagine mai concreta cu privire la posibilitatile de amenajare a apartamentului. Piesele de mobilier si decoratiunile incluse in infografii au exclusiv un scop orientativ si de design si nu sunt incluse in dotarile apartamentelor.