Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

APARTAMENT 4 CAMERE DE VÂNZARE ÎN BUCUREȘTI (T3)

Apartamente noi în București – apartamente de 4 camere, cu 3 dormitoare

Apartamentele cu 4 camere de vânzare din Vivenda Residencias București dispun de 3 dormitoare, sunt bine compartimentate și spațioase, pentru a-ți oferi tot confortul necesar. 

 

Pentru că vrem să te simți întotdeauna în siguranță atunci când ești acasă, apartamentele cu 4 camere, cu 2 și 3 camere, precum și garsonierele din Vivenda Residencias București sunt realizate din materiale de primă calitate. 

 

Lucrăm întotdeauna cu atenție maximă, așa că te vei putea muta într-un apartament care va răspunde de la început tuturor exigențelor tale. Locuințele sunt personalizate și ai la dispoziție o serie de opțiuni de finisaje, din care să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

ap-4camere-T3-bloc-L

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENTE DE VÂNZARE 4 CAMERE ÎN TITAN, BUCUREȘTI (T3)

Apartament cu 3 dormitoare

Suprafata utila totala – 115 mp

-Salon: 32.30 mp
-Dormitor matrimonial: 15.90 mp
-Dormitor: 11.70 mp
-Dormitor: 11.00 mp
-Bucatarie: 11.80 mp
-Baie: 4.30 mp
-Baie: 4.15 mp
-Vestibul: 8.80 mp
-Balcon: 14.90 mp

Preț de la: 179.000 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

**Această tipologie are orientarea SV-NV și există doar în blocul L, cu finalizare în mai 2024.

Apartamentele vor fi finalizate în 2024.

Oferte de apartamente în blocuri noi, în Bucuresti – ansamblul rezidențial Vivenda

Dacă ești în căutarea unor oferte de apartamente noi cu 4 camere în București, sau garsoniere noi cu o localizare bună, complexul rezidențial Vivenda Residencias din sectorul 2 se află la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul orașului, într-o zonă liniștită.

 

Apartamentele și garsonierele din complexul de blocuri noi Vivenda Residencias sunt construite cu materiale și finisaje de cea mai bună calitate. Acestea dispun de încălzire în pardoseală, tâmplărie PVC cu sticlă termoizolantă și cameră dublă, accesorii sanitare din gama Ideal Standard, Gala sau similare.

 

Nu în ultimul rând, una dintre principalele caracteristici ale acestui proiect este atenția sporită acordată tuturor detaliilor, pentru a-ți putea oferi tot confortul pe care ți-l dorești pentru apartamentul tău nou de 4 camere. 

 

Apartamentele noi de 4 camere beneficiază de o compartimentare excelentă, care folosește la maxim spațiul disponibil, astfel încât să ai suficient spațiu pentru tot ce-ți dorești.

 

Cu titlu de exemplu, menționăm că apartamentele de 4 camere din blocurile noi Vivenda București beneficiază, între altele, de suprafețe vitrate mari, pentru a pătrunde cât mai multă lumină, de un dormitor matrimonial generos, cu baie proprie și spații pentru dulapuri și de un spațiu pentru amenajarea unui dulap în holul de la intrare.

 

Dacă ești interesat de oferta noastră de apartamente noi cu 4 camere de vânzare în Titan, te invităm ne contactezi, pentru a descoperi toate avantajele de a locui în complexul rezidențial Vivenda Residencias!