Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

APARTAMENT 4 CAMERE DE VÂNZARE ÎN BUCUREȘTI (T3′)

Apartamente de 4 camere, cu 3 dormitoare – de vânzare în sectorul 2

Dacă locuiești împreună cu partenerul de viață, iar ambii lucrați de acasă, devine cu atât mai important ca fiecare dintre voi să aibă spațiul lui de muncă separat.

 

Suprafața generoasă a sufrageriei se pretează la multiple posibilități de amenajare. În apartamentele de 4 camere din blocurile noi Vivenda București poți organiza, spre exemplu, un spațiu de luat masa sau un spațiu pentru o bibliotecă, delimitat de zona de petrecere a timpului liber în familie. Sau poți crea un spațiu de birou, util pentru lucrul de acasă, separat elegant de restul zonei de zi a sufrageriei.

 

Un apartament cu 4 camere din oferta de apartamente de vânzare în Vivenda Residencias București devine astfel o alegere excelentă pentru orice cuplu de antreprenori sau liber profesioniști. Alocarea unui spațiu individual de lucru vă permite un grad ridicat de intimitate, prin urmare vă veți putea susține liniștiți ședințele și apelurile zilnice.

ap-4camere-T3prim-bloc-L

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENTE DE VÂNZARE 4 CAMERE ÎN TITAN, BUCUREȘTI (T3′)

Apartament cu 3 dormitoare

Suprafata utila totala – 115 mp

-Salon: 32.30 mp
-Dormitor matrimonial: 15.90 mp
-Dormitor: 11.70 mp
-Dormitor: 11.00 mp
-Bucatarie: 11.80 mp
-Baie: 4.30 mp
-Baie: 4.15 mp
-Vestibul: 8.80 mp
-Balcon: 14.90 mp

Preț de la: 179.000 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

**Această tipologie are orientarea SE-NE și există doar în blocul L, cu finalizare în mai 2024.

Apartamentele vor fi finalizate în 2024.

Avantajele apartamentelor de 4 camere din blocurile noi Vivenda Residencias, București

Dacă alegeți un apartament cu 4 camere de vânzare în blocurile noi Vivenda Residencias din sectorul 2, beneficiați de confort maxim și de libertatea de a vă desfășura activitatea profesională în cele mai bune condiții, dacă lucrați de acasă. 

 

Aceasta și pentru că apartamentele se află în apropierea multor puncte de interes din sectorul 2, aproape de Mega Mall, Park Lake, Arena Națională, parcul IOR, și doar la câteva minute de stația de metrou.

 

În apropierea blocurilor noi Vivenda București ai parte de toate mijloacele de transport în comun: metrou, tramvai, autobuz, precum și de parcurile Morarilor, IOR, sau Național.

 

Numeroase școli, grădinițe, spitale, piețe, mari centre comerciale și supermarketuri cum ar fi Mega Mall, Cora Pantelimon, Park Lake, Auchan, Mega Image, LIDL, se află de asemenea la doar câteva minute de Vivenda Residencias.

 

Dacă ești interesat de un apartament cu 4 camere, în sectorul 2 din București, blocurile noi din ansamblul rezidențial Vivenda sunt o alegere avantajoasă!