OFERTĂ APARTAMENT 4 CAMERE DE VÂNZARE ÎN BUCUREȘTI (T3A)

  1. Acasa
  2. /
  3. Apartamente noi în București – dezvoltator Hercesa
  4. /
  5. Apartamente noi 4 camere
  6. /
  7. APARTAMENTE NOI CU 4 CAMERE ÎN VIVENDA RESIDENCIAS BUCUREȘTI

Apartamente cu 4 camere de vânzare – suprafața de 106 mp. în București, Titan

Vivenda Residencias este un complex rezidențial de blocuri noi construite de dezvoltatorul Hercesa, situate în zona Titan – sectorul 2 din București.

 

Complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București dispune de garsoniere, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 4 camere spațioase. Toate apartamentele au fost proiectate pentru a oferi confort viitorilor proprietari, îmbinat cu eleganța unui stil de viață modern. 

 

Apartamentele cu 4 camere de vânzare din cadrul proiectului Vivenda Residencias au o suprafață utilă totală de 106 mp, foarte ofertantă, indiferent de stilul tău de viață sau de preferințele tale de amenajare. 

 

Suprafața generoasă a sufrageriei de 28 mp se pretează la multiple posibilități de amenajare. Poți organiza, spre exemplu, un spațiu de luat masa, sau un spațiu pentru o bibliotecă, delimitat de zona de petrecere a timpului liber în familie, care va rămâne astfel cât mai liberă și relaxantă. Sau poți crea un spațiu de birou, util pentru lucrul de acasă, separat elegant de restul zonei de zi a sufrageriei. 

 

În plus, dispui de o cameră separată pentru amenajarea de spații de depozitare, instalarea mașinii de spălat rufe sau alte aranjamente care îți vor elibera mai mult spațiu în băi sau în celelalte camere ale apartamentului.

 

Apartamentele cu 4 camere de vânzare în blocurile noi din zona Titan – Morarilor – Stadionul Național beneficiază, pe lângă balconul de la sufragerie și de un al doilea balcon la dormitorul matrimonial.

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENTE DE VÂNZARE 4 CAMERE ÎN TITAN, BUCUREȘTI (T3A)

Apartament cu 3 dormitoare

 

Suprafata utila totala – 106.50 mp

-Salon: 28.35 mp
-Dormitor matrimonial: 15.50 mp
-Dormitor: 11.30 mp
-Dormitor: 11.30 mp
-Bucatarie: 9.00 mp
-Baie: 4.25 mp
-Baie: 4.00 mp
-Storage room: 2.30 mp
-Vestibul: 12.10 mp
-Balcon 1: 4.20 mp
-Balcon 2: 4.20 mp

*Această tipologie este indisponibilă. (actualizare… ianuarie 2024)

Apartamentele vor fi finalizate în 2023.

Apartamente de vânzare 4 camere în Titan – raportul ideal între confort și preț

Ansamblul de blocuri noi aflat în sectorul 2 din București, aproape de zona Titan se află la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Costin Georgian, foarte aproape de multiple linii de tramvai și autobuz și la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul capitalei. 

 

Apartamentele cu 4 camere de vânzare în blocurile noi Vivenda Residencias București sunt orientate către Sud-Vest, beneficiind de lumina soarelui pe parcursul întregii zile, și nu au nici un alt edificiu în față care să le blocheze vederea pe care o oferă asupra zonei înconjurătoare.

 

Materialele folosite pentru construirea blocurilor în care se află aceste apartamente cu 4 camere de vânzare se ridică la standarde superioare de calitate. Structura clădirii este din beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale, pereții exteriori au o grosime de 30 de centimetri, iar tâmplăria e din PVC cu sticlă termoizolantă. Apartamentele beneficiază de asemenea de instalații electrice Schneider, încălzire în pardoseală, obiecte sanitare din gama Ideal Standard, Grohe sau similar. 

 

Nu în ultimul rând, una dintre principalele caracteristici ale acestui proiect este atenția sporită acordată tuturor detaliilor, pentru a-ți putea oferi tot confortul pe care ți-l dorești pentru apartamentul tău nou de 4 camere.

 

Cu titlu de exemplu menționăm că apartamentele de 4 camere de vânzare din blocurile noi din Titan, beneficiază, între altele, de suprafețe vitrate mari, pentru a pătrunde cât mai multă lumină, de un dormitor matrimonial generos, cu baie proprie și spații pentru dulapuri și de un spațiu pentru amenajarea unui dulap în holul de la intrare.

Ai nevoie de informații suplimentare?

Contactează un reprezentant Hercesa!