Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

APARTAMENT 3 CAMERE | TIP T2.B

Un apartament cu 3 camere în bloc nou, în București – o investiție de viitor

Este cunoscut faptul că valoarea unei investiții imobiliare crește în timp. Un apartament într-un bloc nou din București are toate șansele să fie mai scump în viitor, mai ales atunci când îl alegi într-o zonă bună.

 

Blocurile noi de apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și garsoniere din complexul rezidențial Vivenda București sunt construite cu cea mai mare grijă pentru confortul și siguranța locuitorilor săi.

 

Folosim materiale de foarte bună calitate pentru construcția blocurilor, iar finisajele răspund și ele celor mai exigente așteptări. Băile dispun de pardoseli și placări pe pereți cu ceramică de calitate, iar pardoselile din restul camerelor sunt acoperite cu parchet laminat din clasa de trafic 32, cu finisaj în 3 variante de nuanțe, montat flotant peste folie dedicată.

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENT 3 CAMERE  TIP T2.B

Apartament cu 2 dormitoare

 

Suprafata utila totala – 83.70 mp

-Zona de zi: 21.80 mp
-Dormitor 1: 14.50 mp
-Dormitor 2: 12.30 mp
-Bucatarie: 8.30 mp
-Baie 1: 3.85 mp
-Baie 2: 3.70 mp
-Vestibul: 6.40 mp
-Balcon: 12.85 mp

Preț de la: 137.200 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

Apartamentele vor fi finalizate în 2024.

Oferte de apartamente cu 3 camere în Bucuresti – Vivenda Residencias

Complexul rezidențial Vivenda din București este foarte bine localizat din punctul de vedere al mijloacelor de transport în comun. În plus, complexul de blocuri noi Vivenda din București este amplasat la doi pași de Parcul Titan (IOR) și are în apropiere stația de metrou Costin Georgian.

 

Ai în apropiere spitale, piețe, școli și grădinițe, zone de agrement, dar și două mall-uri – Mega Mall și Park Lake. Te bucuri, așadar, de toate facilitățile vieții urbane într-un complex rezidențial modern, bine amplasat.

 

În plus, faci o investiție pentru viitor alegând un complex rezidențial bine localizat și un apartament cu 3 camere cu o compartimentare excelentă și finisaje de bună calitate.

 

Alege un apartament cu 3 camere în blocurile noi Vivenda București din sectorul 2 și te vei bucura de o locuință modernă, luminoasă și confortabilă.