Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

APARTAMENT 3 CAMERE | TIP T2.A

Apartamente noi de vânzare – 3 camere, în Vivenda Residencias, București

Apartamentele cu 3 camere disponibile la vânzare în complexul Vivenda Residencias din sectorul 2, București, se pretează perfect pentru nevoile tale, fiind luminoase, aerisite și compartimentate inteligent. 

 

În blocurile noi Vivenda București din sectorul 2, zona Titan, găsiți apartamente de 3 camere spațioase și confortabile, cu finisaje ce satisfac orice exigență, pentru că folosim materiale de foarte bună calitate.

 

Structura blocurilor noi Vivenda Residencias București este de tip beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale, fundația blocurilor este de tip radier general, iar planșeele sunt de tip dală groasă. Tâmplăria exterioară este din PVC, cu sticlă termoizolantă și cameră dublă, iar tâmplăria interioară cuprinde uși cu foi de ușă pline, lise, finisate cu materiale de primă calitate.

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENT 3 CAMERE  TIP T2.A

Apartament cu 2 dormitoare

 

Suprafata utila totala – 82.10 mp

-Zona de zi: 21.70 mp
-Dormitor 1: 12.90 mp
-Dormitor 2: 12.00 mp
-Bucatarie: 8.30 mp
-Baie 1: 4.30 mp
-Baie 2: 3.65 mp
-Balcon: 11.95 mp

Preț de la: 135.800 € + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

Apartamentele vor fi finalizate în 2024.

Avantajele apartamentelor cu 3 camere din ansamblul rezidențial Vivenda București

Un apartament cu 3 camere este suficient de spațios pentru o familie cu un copil. Vei putea amenaja aici un dormitor matrimonial și o cameră a celui mic, cu tot confortul necesar. Vei găsi loc pentru un spațiu de lucru și spațiu suficient pentru un dressing sau o bucătărie închisă. 

 

Dacă optezi să cumperi un apartament nou de la dezvoltatorul Hercesa, în complexul Vivenda Residencias din București, vei putea alege din gama disponibilă, modelul de parchet, uși interioare și ceramică pentru baie sau vopseaua lavabilă. Poți alege din gama de finisaje gratuite sau din opțiunile de personalizare contra cost a apartamentelor noi oferite de Hercesa.

 

Pe lângă apartamentele generoase, gândite de arhitecții noștri special pentru familia modernă, vei locui într-o zonă excelentă. Blocurile din complexul Vivenda Residencias București se află într-o zonă verde, la doi pași de Parcul Titan și Arena Națională. O zonă cu școli, grădinițe, unități sanitare, mall-uri și magazine de cartier, în care te bucuri de tot confortul vieții urbane.