Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

GARSONIERA | S

Garsoniere noi spațioase în zona Titan -IOR, București

Fie că te muți doar tu sau cumperi garsoniera împreună cu jumătatea ta, vei avea cu siguranță la dispoziție tot spațiul de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat în largul tău acasă. 

Garsonierele noi din complexul Vivenda Residencias București, au o suprafață generoasă de 41.75 mp utili totali. Această suprafață poate fi amenajată ușor, în așa fel încât spațiul de dormit să fie despărțit de living și să poată fi mascat fără probleme atunci când primești vizite. Forma camerei este pătrată, pentru a-ți oferi posibilități multiple de amenajare. De asemenea, bucătăria este spațioasă și este prevăzută cu ventilație naturală. Zona holului poate acomoda cu ușurință un dressing.

garsoniera noua de vanzare, complex rezidential Vivenda, Bucuresti

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

GARSONIERA S

Suprafata utila totala – 41.75 mp

 

-Zona de zi: 26.75 mp
-Bucatarie: 6.90 mp
-Baie: 4.00 mp
-Balcon: 4.10 mp

Preț de la: 63.516 € + TVA

Apartamentele vor fi finalizate în 2022.

Alege noua ta garsonieră la prețuri avantajoase, în blocurile Vivenda!

Amplasat într-o zonă accesibilă, aproape de centru, ansamblul Vivenda Residencias dispune de garsoniere noi ce pot fi achiziționate direct de la dezvoltator. Proiectul Vivenda beneficiază de acces controlat, de spații verzi și locuri de joacă pentru copii, de locuri de parcare subterane și supraterane și de boxe de depozitate, iar infrastructura întregului complex a fost proiectată până la nivel de detaliu, astfel încât toate clădirile din proiect să beneficieze de facilitățile vieții urbane.