Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

APARTAMENTE NOI CU 4 CAMERE ÎN VIVENDA RESIDENCIAS BUCUREȘTI

  1. Acasa
  2. /
  3. Vivenda Residencias
  4. /
  5. Apartamente noi 4 camere
  6. /
  7. APARTAMENTE NOI CU 4 CAMERE ÎN VIVENDA RESIDENCIAS BUCUREȘTI

Apartamente 4 camere în București, cu suprafața de 113 mp

Vivenda Residencias este un complex rezidențial nou situat în sectorul 2 din București, care îți oferă garsoniere, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 4 camere spațioase. Toate apartamentele au fost proiectate pentru a oferi confort viitorilor proprietari, îmbinat cu eleganța unui stil de viață modern. 

 

Apartamentele cu 4 camere din cadrul proiectului Vivenda Residencias au o suprafață utilă totală de 113 mp, foarte ofertantă, indiferent de stilul tău de viață sau de preferințele tale de amenajare. 

 

Suprafața generoasă a sufrageriei de 36 mp se pretează la multiple posibilități de amenajare. Poți organiza, spre exemplu, un spațiu de luat masa, sau un spațiu pentru o bibliotecă, delimitat de zona de petrecere a timpului liber în familie, care va rămâne astfel cât mai liberă și relaxantă. Sau poți crea un spațiu de birou, util pentru lucrul de acasă, separat elegant de restul zonei de zi a sufrageriei. 

 

În plus, dispui de o cameră separată pentru amenajarea de spații de depozitare, instalarea mașinii de spălat rufe sau alte aranjamente care îți vor elibera mai mult spațiu în băi sau în celelalte camere ale apartamentului.

 

Apartamentele cu 4 camere beneficiază, pe lângă balconul de la sufragerie și de un al doilea balcon, fie la dormitorul matrimonial, fie la unul din dormitoarele secundare (în funcție de etaj).

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENT 4 CAMERE (T3A)

Apartament cu 3 dormitoare

 

Suprafata utila totala – 113 mp

-Salon: 36 mp
-Dormitor matrimonial: 16.00 mp
-Dormitor: 12.00 mp
-Dormitor: 10.00 mp
-Bucatarie: 9.00 mp
-Baie: 4.05 mp
-Baie: 3.40 mp
-Storage room: 4.55 mp
-Vestibul: 10.00 mp
-Balcon 1: 4.10 mp
-Balcon 2: 4.10 mp

*Această tipologie nu mai este disponibilă în acest moment . Această tipologie există în blocul F1, cu finalizare în decembrie 2022.

Apartamentele vor fi finalizate în 2022.

Apartamentele noi cu 4 camere, soluția ideală atât din perspectiva confortului, cât și din cea a prețului

Ansamblul de blocuri noi aflat în sectorul 2 din București se află la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Costin Georgian, foarte aproape de multiple linii de tramvai și autobuz și la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul capitalei. 

 

Apartamentele cu 4 camere din Vivenda Residencias sunt orientate către Sud-Vest, beneficiind de lumina soarelui pe parcursul întregii zile, și nu au nici un alt edificiu în față care să le blocheze vederea pe care o oferă asupra zonei înconjurătoare.

 

Materialele folosite pentru construirea blocurilor în care se află aceste apartamente cu 4 camere se ridică la standarde superioare de calitate. Structura clădirii este din beton armat cu nucleu central și diafragme perimetrale, pereții exteriori au o grosime de 30 de centimetri, iar tâmplăria e din PVC cu sticlă termoizolantă. Apartamentele beneficiază de asemenea de instalații electrice Schneider, încălzire în pardoseală, obiecte sanitare din gama Ideal Standard, Grohe sau similar. 

 

Nu în ultimul rând, una dintre principalele caracteristici ale acestui proiect este atenția sporită acordată tuturor detaliilor, pentru a-ți putea oferi tot confortul pe care ți-l dorești pentru apartamentul tău nou de 4 camere. Cu titlu de exemplu menționăm că apartamentele de 4 camere beneficiază, între altele, de suprafețe vitrate mari, pentru a pătrunde cât mai multă lumină, de un dormitor matrimonial generos, cu baie proprie și spații pentru dulapuri și de un spațiu pentru amenajarea unui dulap în holul de la intrare.