APARTAMENT 3 CAMERE BUCUREȘTI | TIP T2.B’

*Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

APARTAMENT 3 CAMERE  TIP T2.B’

Apartament cu 2 dormitoare

 

Suprafata utila totala – 70.75 mp

-Zona de zi: 21.35 mp
-Dormitor 1: 14.20 mp
-Dormitor 2: 10.15 mp
-Bucatarie: 6.90 mp
-Baie 1: 3.70 mp
-Baie 2: 3.90 mp
-Vestibul: 6.15 mp
-Balcon: 4.40 mp

Preț de la: 131.300 euro + TVA

Plata se face exclusiv prin transfer bancar.

Apartamentele vor fi finalizate în 2025.

Apartamente cu 3 camere de vânzare în blocul nou L – București, Vivenda Residencias

În blocul nou L sunt disponibile la vânzare apartamente de 3 si 4 camere, cu 2 apartamente pe etaj. Blocul nou L din complexul Vivenda București are termen de finalizare luna Septembrie 2024.

 

Apartamentele cu 3 camere de vânzare în blocul L din ansamblul Vivenda București sunt de 2 tipuri:

– tip T2.A, cu 2 dormitoare, orientare S-N, suprafață utilă totală – 82.10 mp, terasă de 12 mp;

– tip T2.B, cu 2 dormitoare, orientare S-N, suprafață utilă totală – 83.70 mp, terasă de 12 mp.

 

Blocurile noi de apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și garsoniere din sectorul 2 din București – complexul Vivenda Residencias sunt construite cu cea mai mare grijă pentru confortul și siguranța locuitorilor săi.

 

Folosim materiale de foarte bună calitate pentru construcția blocurilor, iar finisajele răspund și ele celor mai exigente așteptări. Băile dispun de pardoseli și placări pe pereți cu ceramică de calitate, iar pardoselile din restul camerelor sunt acoperite cu parchet laminat din clasa de trafic 32, cu finisaj în 3 variante de nuanțe, montat flotant peste folie dedicată.

Oferte vânzare apartamente cu 3 camere – sectorul 2, București

Complexul rezidențial de apartamente noi Vivenda din București este foarte bine localizat din punctul de vedere al mijloacelor de transport în comun. În plus, complexul de blocuri noi Vivenda din București este amplasat la doi pași de Parcul Titan (IOR) și are în apropiere stația de metrou Costin Georgian.

Ai în apropiere spitale, piețe, școli și grădinițe, zone de agrement, dar și două mall-uri – Mega Mall și Park Lake. Cu un apartament nou cu 3 sau 4 camere în sectorul 2 din București beneficiezi de toate facilitățile vieții urbane într-un complex rezidențial modern, bine amplasat.

 

În plus, faci o investiție pentru viitor alegând un complex rezidențial bine localizat și un apartament cu 3 camere cu o compartimentare excelentă și finisaje de bună calitate.

 

Alege un apartament cu 3 camere în blocurile noi Vivenda București din sectorul 2 și te vei bucura de o locuință modernă, luminoasă și confortabilă.

Ai nevoie de informații suplimentare?

Contactează un reprezentant Hercesa!