Începând cu anul 1975 Hercesa a dezvoltat proiecte imobiliare în sectorul rezidențial, industrial și de servicii în diverse locații din Spania, dar în special în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. În prezent deține în portofoliu peste 28.000 de apartamente în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria.

Urmărește-ne pe:

© Copyright Hercesa 2020

NOI SUNTEM HERCESA Hercesa și-a început activitatea în anul 1975, în Spania, prin dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare în sectoarele rezidențial, industrial și de servicii, preponderent în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. ARTURO SORIA MADRID, SPANIA În cei peste 45 de ani de experiență în domeniul imobiliar, Hercesa a dezvoltat și predat peste 28.000 de apartamente, în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria sau Cehia. HOTEL CISMIGIU Hercesa și-a extins activitatea în afara granițelor Spaniei în anul 2004, în România, prin cumpărarea clădirii de patrimoniu a Hotelului Cișmigiu. Situat in centrul orasului București, Hotelul Cismigiu 4* are peste un secol vechime și un milion de povești de spus. VIVENDA RESIDENCIAS Situat la câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului, proiectul Vivenda Residencias te răsfață cu taote avantajele unui cartier modern și cosmopolit. Alege să locuiești în complexul nostru și îți garantăm că te vei simți aproape ca într-o vacanță! Vivenda Residencias - Vii vesel acasă! VIZITEAZĂ APARTAMENTELE Vino la showroom pentru a vedea cu ochii tăi calitatea Hercesa! MODEL

Cine este Hercesa

Hercesa și-a început activitatea în anul 1975 în Spania, prin dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare în sectoarele rezidenţial, industrial și de servicii preponderent în Comunitățile Autonome Madrid și Castilla La Mancha. Începând cu acel moment și până în prezent, în cei peste 45 de ani de experiență în domeniul imobiliar, Hercesa a dezvoltat și predat peste 28.000 de apartamente, în peste 200 de proiecte imobiliare rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei, precum și în țări ca Portugalia, Mexic, Ecuador, Panama, Maroc, România, Bulgaria sau Cehia.

PROIECTELE HERCESA IN ROMANIA

VIVENDA RESIDENCIAS

Vii vesel acasa!

HOTEL CISMIGIU

Eleganta interbelica

PENTRU VIITOR

Ghencea Residencias

HERCESA ÎN LUME

SUNTEM PREZENȚI ÎN:

România, Spania, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Maroc, Panama, Ecuador, Mexic.

Hercesa și-a extins activitatea în afara granițelor Spaniei în anul 2004. Aventura internațională a firmei noastre a început chiar în România, prin achiziționarea clădirii de patrimoniu a Hotelului Cișmigiu, urmată de achiziționarea mai multor terenuri, în vederea dezvoltării de proiecte imobiliare rezidențiale însumând peste 5.100 de apartamente. După România, Hercesa și-a extins activitatea și în alte țări din Europa și din lume unde deține un portofoliu important de proiecte imobiliare în curs de dezvoltare.

NOUTATI

Fii la curent cu toate noutatile Hercesa!

  • Azi showroom-ul nostru a fost plin! Petrecerea de Crăciun a comunității Vivenda Residencias ne-a adu

  • Am fost prezenți la Salonul Imobiliar București, care a avut loc în perioada 22-24 Noiembrie la Pala

  • Am participat la târgul imobiliar Imobiliarium organizat pentru prima oară în Piața Universității di